Mirza Selimović progovorio o teškoj operaciji nakon koje mu se promenio život: „Imao sam problem od malena, postojao je strah“

Mirza Selimović progovorio o teškoj operaciji
Mirza Selimović progovorio o teškoj operaciji

Mirza Selimović progovorio o operaciji koju je imao pre nekoliko godina kojom je rešio zdravstveni problem koji vuče iz detinjstva.

Kako zbog posla tako i zbog svakodnevnog fukcionisanja, Selimović je morao da se podvrgne inetervenciji zbog koje nikada nije zažalio.

Mirza Selimovic o zenidbi 2

Mirza Selimović progovorio o teškoj operaciji

Imao sam od malena velikih problema sa disanjem i devijacijom, uvek mi je jedna strana bila zatvorena. Poslednjih godina sam stalno koristio neke kapi, pa mi je doktor rekao da sam spalio sluznicu. Na kraju sam rekao: „Dosta je više, idemo to da rešimo“– odlučio je tada Mirza koji priznaje da je postojala doza straha.

Imao sam naravno strah od anestezije i svega toga, ali pobedi se taj strah. Sada su te metode drugačije da nema potrebe za brigu, nije to ništa strašno, sada normlano dišem – rekao je za „Extra FM“.

mirza selimovic 60 ok foto munja
Mirza Selimović progovorio o teškoj operaciji

Podsetimo, Mirza je nedavno za Grand govorio o ženidbi rekavši da će stati na ludi kamen kada za to dođe trenutak, a na pitanje kako se njegova lepša polovina nosi sa pevačevim brojnim obožavateljkama odgovorio je:

-Pa kako će se boriti. Ona je moj broj jedan uvek bila i ostala i jedino na svetu što sam, što volim i što je jedan neraskidivi deo mene. Nije ljubomorna. Tu smo mi, relacija Beograd – Bačka Palanka – Srebrenik – Sarajevo i tako ukrug stalno.

BONUS VIDEO- Mirza Selimović o novoj devojci:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić