SPOJILI LEPO I KORISNO: Ovako se Sanel Smolo i Boske provode u Americi (VIDEO)

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 04102022 FOTO MUNJA 3 ok

Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac već nekoiko nedelja boravi na velikoj američkoj turneji zajedno za ćerkom Džidžom i nekadašnjim učesnikom „Zvezda Granda“ Sanelom Smolom.

Oni će na ovom putovanju braviti više od mesec dana, a uspeli su da spoje lepo i korisno pa tako svaki slobodan trenutak koriste kako bi se odmorili.

Smolo je na svom Instagram nalogu podelio nekoliko fotografija sa broda, gde se vidi kao on i njegov bivši mentor odmaraju za sve pare.

Sanel je podelio i nekoliko videa sa nastupa, a svi su primetili da publika uživa u njihovom pevanju i sviranju.

Podsetimo, Bosanac je pred odlazak na turneju za Grand podelio utiske i priznao zbog čega njegova ćerka uvek sa njim ide na ovako daleka putovanja.

-Ne bih išao da ne ide moja Džidža, pre svega jer ona peva, znači imamo pevačicu u bendu. Pored toga što zaradi svoj honorar, ona je najviše potrebna meni, jer ipak imam neke terapije, imam sa kim da popričam. Nas dvoje smo kao Ada i Buda, idemo zajedno, zabavljamo se od radnje do radnje, od restorana do restorana i naravno, sa prijateljima koji nas tamo čekaju i žele da nas ugoste i počaste -istakao je Dragan.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković