Tea Tairović se LAŽNO predstavljala na početku karijere: „Nisam birala sredstva da dođem do cilja“

Tea Tairovic 1

Tea Tairović važi za jednu od najtraženijih i najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, a već dugo nema slobodne vikende jer nastupa punom parom.

Ona niže uspeh za uspehom, a nedavno je u jednoj izjavi za medije priznala da je na početku karijere proživela i teške momente koje će pamtiti do kraja života.

Pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ona je nastupala sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspela da prevari članove tog benda samo da bi nastupala sa njima.

-Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novoga Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja – rekla je ona i dodala:

Tea Tairovic

-Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković