Login/Registracija

Takmičarka izazvala HAOS u žiriju, posvađali se Viki i Đorđe, Bosanac održao lekciju svima : „Nije ovo obdanište“

IMG 5513

Mlada Monika Stanišić (17) iz Bijeljine je sa tako malo godina stala na veliku Grandovu scenu i pokazala svoj talenat u „Zvezdama Granda“.

Za prvo pojavljivanje je odabrala numere „Tužna pesma“ i „Negativ“, ali pevanje nije bili na zavidnom nivou, pa je takmičarla završila nastup samo sa jednim glasom koji joj je dao Aleksandar Milić Mili.

Iako nije prošla dalje, ova kandidatnika je izazvala do sada najveću polemiku u žiriju, a čak su se Đorđe David i Viki Miljković posvađali oko nje.

-Meni ovde neke stvari nisu jasne. Ti si vrlo tačna u odnosu na prethodnog kandidata, valjda zbog toga što nisi iz Pariza, pa zato nisi prošla. Bosanac uzmi harmoniku i pusti mene da pričam. Ti samo imaš problem zbog disanja, za posao si stvarno lutka.

0A0A4485 1

-Ja tebe Đorđe nekad ne razumem, ne samo ja nego ceo svet. Dušo moja imaš malo godina, odabrala si pogrešne pesme. Ti ćeš jednog dana kidati ovu scenu i to stoji, ali sada je ovo tanko, fali ti još malo vremena- rekla je Viki, a onda se umešao i Saša Popović:

-Evo Đorđe u tvoju korist, ja bih isto pustio pre ovu kandidattkinju, nego prethodnog takmičara.

IMG 5591

-Pa da, o tome je još Dotojevski pisao. Mili je jedini prepoznao ono o čemu ja pričam – dodao je Đorđe, a onda je Bosanac održao lekciju za pamćenje:

-Baviti se poređenjem ko je šta i kako, a da ne ispadne pred gledaocima da se dogovaramo je jedna zla namera i širenje loše energije. Ti si devojko mlada, od svega što imaš je stas, prvo treba da ide glas, pa na trećem mesti stas. To kod Đorđa može da važi stas, a prvo treba da se peva- kazao je on, a onda je Đorđe odgovorio:

-Šta lupaš Boske, ko je pomenuo stas?

IMG 5511

-Nemoj Đorđe, nismo mi na ti da mi se tako obraćaš. Ti imaš da se najedeš muzičkog hleba još mnogo da bi mogao da se obartiš meni, a u poznim si godinama već. Nije ovo obdanište da se tako ponašamo, a neko nije išao ni u obdanište.

Ja moram da priznam da sam glasao samo za stas – zaključio je MIli.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković