Snežana Đurišić o Zvezdama Granda: „Vodim računa da ih ne dovedem u situaciju da se loše osećaju“

snezana djurisic sokirala sve 1

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić je progovorila o žiriranju u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“, novim nadama, ali i poteškoćama s kojima se susrela dok je gajila decu i gradila karijeru.

Snežana Đurišić o Zvezdama Granda

– Ja vodim računa da ih ne dovedem u situaciju da se loše osećaju, moraju da shvate da svi mi koji sedimo za onim stolom imamo iskustva i savete za njih. Treba da smatraju da su privilegovani. U vreme kad smo mi počinjali morao si sve da znaš, nije bilo nikog da ti kaže kako. Bilo je sve strože i moralo je baš da se radi i potrudi da se stane pored Lepe Lukić, Cuneta… Danas su oni u nezavidnoj situaciji jer odmah uđu na velika vrata i malo se pogube, teško im je da se nađu, zato smo mi tu da im pomognemo -rekla je Snežana u emisiji „Premijera“ i otkriva koliko je njoj bilo teško da bude majka i gradi uspešnu muzičku karijeru.

– Velika se cena plaća, velika su odricanja, što bi moja majka rekla, ne može jare i pare. Kad se okreneš vidiš da su deca malo porasla. Jako je važno provesti s decom vreme na pravi način, a na našem poslu je malo teže jer nismo prisutni često. I pokojna svekrva i moja majka koja je još živa puno su mi pomogle oko odgajanja dece.

Pevačica dodaje da je zadovoljna svime što je do sada postigla u karijeri i da joj je zdravlje najbitnije.

– Ja sam uvek zadovoljna, ne tražim od života nemoguće, samo da smo zdravi. U prethodnim godinama videli smo kako je kad niste zdravi. Bitno je da naučimo iz naših neuspeha – poručuje Snežana.

BONUS VIDEO – Snežana Đurišić o unucima:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A.M.