Šejla Zonić žestoko odbrusila hejterima: „Ne pokušavajte me staviti u kategoriju po žanru, jeziku ili regiji“ (VIDEO)

sejla zonic zetoko odbrusila hejterima
Šejla Zonić žestoko odbrusila hejterima

Mlada i talentovana pevačica Šejla Zonić sinoć je ponovo u „Zvezdama Granda“ svojim nastupom očarala sve članove žirija, ali i milione gledalaca kraj malih ekrana.

Kako se kod svakog uspeha nađu oni koji žele da kritikuju, tako se i Šejla našla na meti pojedinih komentatora i hejtera kojima se nije svideo njen repertoar, a ona je samo jednom objavom na društevim mrežama stavila je tačku na takve priče.

sejla zonic
Šejla Zonić žestoko odbrusila hejterima

Šejla Zonić žestoko odbrusila hejterima

-Pevala sam romsku pesmu u najeminentnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj! Budući da su mnogi shvatili da želim graditi karijeru kroz mnoge žanrove i jezike, dobijam razna pitanja, a između ostalog i da li sam ikada pevala pesme na romskom jeziku. Ovaj video je moj odgovor! Pevala sam “Pena” od Šabana Bajramovića, 29.02.2020. u Lisinskom – poručila je ona i dodala:

-Ne pokušavajte me staviti u kategoriju po žanru, jeziku ili regiji, ja sam u svim kategorijama. Ove sezone sam na Zvezdama Granda, imate priliku da me podržite uz komentar, “podeli”, like i nama najpoznatijom metodom “od usta do usta”. Redovno ću objavljivati najave za emisije u kojima se takmičim.

Podsetimo, Šejla je sinoć u Zvezdama Granda, ponovo oduševila žiri svojim pevanjem, a kako je izgledao njen nastup, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković