Tijana Em se zamalo zapalila na snimanju spota, saradnici odmah pritrčali u pomoć: „Morali smo da izbacimo tu scenu“

Tijana Em se zamalo zapalila na snimanju spota

Tijana Em se zamalo zapalila na snimanju spota za pesmu „Nova religija“ koja je nedavno ugledala svetlost dana i izazvala lavinu oprečnih komentara.

Dok jedni tvrde da je spot svetski, drugi smatraju da ima previše eksplicitnih scena, a Tijana je sada otkrila da se na snimanju dogodila nemila situacija.

tijana em milentijevic

Tijana Em se zamalo zapalila na snimanju spota

Naime, zamisao je bio da Tijana leži na podu dok je oko nje plamen, međutim uprkos želji pevačice da istraje nije joj bilo nimalo lako, a u jednom trenutku su pritrčali saradnici da joj pomognu da ustane pošto je bila okružena vatrom.

tij
Tijana Em se zamalo zapalila na snimanju spota

Zamalo da se zapalim na snimanju spota. Ova scena je izbačena– otkrila je Tijana.

tm 1
Tijana Em se zamalo zapalila na snimanju spota

Podsećamo, Tijana je nedavno obelodanila vezu sa Vukom Mobom o čemu je govorila za domaće medije.

-Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obeležilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je ulepšao celu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto pre nego što smo javno to ozvaničili. Neko vreme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se videli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena – priznala je za Blic.

BONUS VIDEO- Tijana Em na audiciji za „Zvezde Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić