Login/Registracija

Zaboravite na Đanija, Ibro Bublin je novi kralj bakšiša: Gosti mu stavljali novčanice oko glave, svi u transu zbog jedne pesme

Ibro Bublin je novi kralj bakšiša
Ibro Bublin je novi kralj bakšiša

U moru pevača koji se nameću za laskavu titulu, Ibro Bublin je novi kralj bakšiša sudeći po snimcima koji kruže društvenim mrežama.

Bublin je poznat kao momak moćnog glasa koji pravi atmosferu za pamćenje gde god da se pojavi, a jedan video sa slavlja iz Zagreba pokazao je da su gosti spremni da daju i poslednju paru kako bi okitili pevača koji u njima budi neverovatne emocije.

ibro bublin

Ibro Bublin je novi kralj bakšiša

Na pomenutom snimku gosti su doslovno opkolili pevača koji je izvodio najveće hitove, a oko glave su mu ređali novčanice kojima su mu napravili krunu.

Ipak, največi trans dogodio se uz pesmu Ljube Aličića „A nema tebe“ kojom je pogodio goste u srca.

ipiccy image 3 1

Podsetimo, Ibro Bublin u svet estrade kročio je sa samo šesnaest godina, a nedavno je za Grand otvorio dušu o roditeljima koji su mu najveća podrška od samog početka.

Sa 5, 6 godina roditelji su me gurnuli na scenu jer su smatrali da ja to mogu i osećalo se da ću se baviti muzikom. I dok su se moji vršanji igrali sa igračkama, ja sam dobijao klavijature, sintisajzer i nisam se pokajao ispričao je pevač.

BONUS VIDEO- Ibro Bublin- Bosanac- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić