Snežana Đurišić otkrila koji takmičar joj je miljenik u „Zvezdama Granda“: „Praštajte!“

FILP2106

Iako su svi takmičari „Zvezda Granda“ izuzetno talentovani, Snežana Đurišić je sinoć u emisiji otkrila koji pevač joj je posebno prirastao za srce.

U pitanju je Sidik Šabanović koji ove sezone brani boje tima Dragana Stojkovića Bosanca.

FILP2910 1

Talentovani momak iz Bosne uspeo je sinoć da se plasira u četvrtfinale i oduševi čuvenu osmorku, a posebno Snežanu Đurišić koja je nakon akapela pevanja glasala upravo za njega.

-Bravo Sidiče, otpevao si sve super, više mi se dopalo kako je pevao Sidik iskreno, iako je i Dejan Dačević mnogo dobar. Šta da ti kažem, praštaj Dejane- rekla je Sneža, a Ceca Ražnatović se odmah umešala.

-Nema šta praštaj, pa doćiće ti Marija- dobacila je pevačica aludirajući na Dejana koji je ove sezone u Šerifovićkinom timu.

-Ma baš me briga, Sidik je moj miljenik, može da dođe i Sveti Petar- sigurno je poručila pevačica.

Podsetimo, Dragan Stojković Bosanac otkrio je sinoć u emisiji „Zvezde Granda“ da je Sidik Šabanović postao tata.

Hteo bih da Sidiku čestitam rođenje sina Edhema i nek je živ i zdrav! Sidik, ti si danas od svih kandidata daleko bolje pevao bravo Sidiče tako se pevaju sevdalinke i pesme koje sam ja komponovao– rekao je Boske, a kandidat se zahvalio svima na čestitkama i lepi, rečima.

BONUS VIDEO: Sidik Šabanović – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović