Saša Popović nije imao snage da odluči u baražu, ŽREB PRESUDIO: Ovo su četvrtfinalisti „Zvezda Granda“

FILP1990

Večeras je Saša Popović odabrao četvrtfinaliste „Zvezda Granda“ i teška srca odlučio ko će ispasti iz takmičenja budući da su svi kandidati fantastični.

-Došli smo do trenutka kada ćemo videti ko od ovih šestoro iz baraža ide u četvrtfinale. Teško je zaista, videli ste da su svi parovi dobili šest glasova što znači da su svi kvalitetni. Sad su samo nijanse u pitanju- objasnio je Saša, a pre samog proglašenja Voja Nedeljković podsetio je koji takmičari su se plasirali direktno u četvrtfinale 17. sezone.

0A0A0991 1

Direktno dalje prošli su Šejla Zonić, Mirza Pandur, Nikolina Perković, Rijad Rahmanović, Julija Petrović i Sidik Šabanović.

Iz baraža u naredni krug takmičenja, odlukom Saše Popovića plasirale su se Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska, dok je Nađa Mujezinović napustila takmičenje.

0A0A1016

Kada su u pitanju pripadnici jačeg pola, Dino Suljić je prošao dalje, a nakon toga su usledile muke za direktora.

-Ovde sam neodlučan. Neverovatno! Omar i Dejan, Makedonac i Bosanac… Evo, ovako sam odlučio, pošto ne mogu da pustim obojicu…Ma ne mogu ja ovo da odlučim, odlučiće žreb- rekao je Popović teška srca, a nakon bacanja žreba u naredni krug plasirao se Dejan Dačević.

PROSLI BARAZ ZG SNIMANJE 23042024 FOTO MUNJA 3

BONUS VIDEO: Pogledajte šta se dešavalo iza kulisa „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović