Rijad Rahmanović otpevao akapelu kao nikad do sada, žiri oduševljen: „Emotivno si nas razbio“ VIDEO

ipiccy image 51

Neverovatan performans ove subote priredili su Dino Suljić i Rijad Rahmanović koji su nakon izjednačenog razultata odmerili snage u akapeli.

Iako je žiriju bilo teško da odluči ko će proći direktno, u natpevavanju je ubedljivu prednost odneo RIjad kome je Bosanac uputio neverovatan kompliment.

Rijad Rahmanović nastup:

Žiri je bio ujednačen u komentarima kada su hvalili oba takmičara, ali i objasnili zbog čega je odluka pala na Rahmanovića.

Dino, žao mi je što ovo moram da kažem, ali Rijad je bio pitkiji, jasniji, saliveniji u akapeli. Kupio me je i razbio emotivno jer je potpuno ušao u ovu priču– rekao je David, dok je Sneža dodala da je baražno pevanje kod nje presudilo.

Dino Suljić nastup:

Ivana Peters jedina je koja je dala glas Dinu sa kojim je radila ranije na probama.

Super ste bili, ali sam bila pristrasna jer sam radila dosta sa njim i sa Cecom i nisam bila objektivna. Najviše bih volela da sam mogla za obojicu, bilo je čupavo– rekla je Petersova.

FILP2297

Ipak, Rijad je ovog puta uspeo da oduševi i Dragana Stojkovića Bosanca koji važi za najstrožeg člana žirija.

Rijad je dominirao naročito u natpevavanju. Dino, ruku na srce nisi ti za Harisa, drži se svog pravca. Rijade bio si bomba, dirnuo si me. Bio si na nivou– poručio je Boske.

Dino Suljić i Rijad Rahmanović akapela:

Mili je priznao da je glasao za Rahmanovića jer je odabrao pesme koje mu leže, dok je kod Ani akapela promenila mišljenje.

Da ne beše ovog akapela pevanja glasala bih za Dina. Rijad je bio nesiguran, ali se u akapeli pokazao- dodala je Bekuta.

Rijad Rahmanović akapela

Završnu reč imale su njihove mentorke koje nisu krile ponos.

– Hvala kolegama, konačno sam zadovoljna. Obojica ste bili fantastični, Rijade idemo dalje, borimo se– srećno je izjavila Viki.

Mi smo napravili mali eksperiment, ali dalje ih nećemo praviti. Svakako sam preponosna, ti si moj brilijant u timu– poručila je Ceca Dinu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić