„Teško ću ovo preživeti“ Oglasio se Đorđe David nakon Omarovog ispadanja (FOTO)

DJordje David Bozicni intervju 2

Saša Popović sinoć je odabrao četvrtfinaliste „Zvezda Granda“, a nakon bacanja žreba takmičenje je napustio Omar Džaferoski što je njegovog mentora Đorđa Davida mnogo pogodilo.

Poznato je da je Đorđe izuzetno posvećen svojim kandidatima i da puno vremena provodi vežbajući sa njima kako bi postigli što bolje rezultate.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 08042024 FOTO MUNJA 4 ok

Naime, Đorđe David je sada objavio na svom Instagram profilu Omarovu fotografiju uz dirljive reči koje su brzo privukle pažnju javnosti.

-Teško ću preživeti što sam izgubio Omara u takmičenju. Mislio sam da je on moj sigurni finalista! Momče, nastavi, ti si odličan pevač – napisao je on.

image 6 2

Podsetimo, sinoć su direktno dalje prošli Šejla Zonić, Mirza Pandur, Nikolina Perković, Rijad Rahmanović, Julija Petrović i Sidik Šabanović.

Iz baraža u naredni krug takmičenja, odlukom Saše Popovića plasirale su se Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska, dok je Nađa Mujezinović napustila takmičenje.

0A0A0991 1 768x512 1

Kada su u pitanju pripadnici jačeg pola, Dino Suljić je prošao dalje, a nakon toga su usledile muke za direktora.

-Ovde sam neodlučan. Neverovatno! Omar i Dejan, Makedonac i Bosanac… Evo, ovako sam odlučio, pošto ne mogu da pustim obojicu…Ma ne mogu ja ovo da odlučim, odlučiće žreb- rekao je Popović teška srca, a nakon bacanja žreba u naredni krug plasirao se Dejan Dačević, dok je Omar Džaferoski napustio takmičenje.

FILP1990 768x512 1

BONUS VIDEO: Saša Popović u skupocenom Poršeu stigao na snimanje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković