Slavica Angelova šokirala priznanjem kako održava liniju: „Krug su mi krevet, radni sto i frižider“ (VIDEO)

SLAVICA ANGELOVAok 1

Pobednica prošle sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Angelova šokirala je priznanjem da uprkos dobrom izgledu o tome ne vodi ni najmanje računa. Iznenađenje je još veće kada se zna da onauveliko studira medicinu, a za odsustvo sportskog duha i neredovnu ishranu ima objašnjenje, o čemu je govorila za Grand.

slavica 2

-Moram da se potrudim da sve to postignem. Zahtevan mi je veoma fakultet, medicina je u pitanju a ne nešto drugo, pa je i vreme mali problem – rekla je Slavica i naglasila da joj ne uspeva da se posveti rekreativno bilo kom sportu:

-Iskreno obožavam da dajem savete i da govorim drugima šta da rade, ali kada treba da primenim to na sebi uvek mi bude malo problematično. Nikako da se nateram da krenem. Samo mi je krug krevet, radni sto, frižider, ništa drugo – priznala je Slavica.

SLAVICA ANGELOVA 21 GOD. STRUMICAMKD 24 ok

Pevačica uprkos tome što se uopšte ne bavi sportom odlično izgleda pa su mnogi skloni da pomisle kako svoju dobru liniju održava pažljivom ishranom.

-Moram da priznam da mi je ishrana katastrofa, u pravom smislu te reči. Jedem šta mi dođe pod ruku. Možda je genetika krivac za moj izgled, ne znam – objasnila je Slavica.

slavica 1

U „toj genetici“ pomažu joj i makednoska i bugarska kuhinja koje su slične i pune povrća, mesa i drugih istina začinjenih zdravih namirnica.

-I u toj neredovnoj ishrani ima nešto što me drži da unosim prave hranljive sastojke – priznala je Slavica koja s obzirom da je često na tri lokacije – Strumici, Sofiji i Beogradu, dosta vremena provodi u automobilu, a vozi se upravo škodom koju je dobila kao deo nagrade za osvojeno prvo mesto u „Zvezdama Granda“.

DODELA AUTOMOBILA POBEDNIKU ZG 2022 2023 FOTO MUNJA 27062023 6 ok

-Dobro me služi auto. Počela sam intenzivno da vozim i za sada nisam napravila nikavu glupost. Zaista me odlično služi, ne bih tu ništa dodala – rekla je Slavica.

DODELA AUTOMOBILA POBEDNIKU ZG 2022 2023 FOTO MUNJA 27062023 5 ok

BONUS VIDEO: Slavica Angelova otkrila šta je radila preko leta

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić