OD KLINACA DO ZVEZDA: Da li prepoznajete sve pevače? Zbog Zorane Mićanović ćete trljati oči (FOTO)

iz klinaca u zvezde 7

Mnogi popularni pevači, slavu i uspeh stekli su u „Zvezdama Granda“, a malo ko se seća da su pre toga, još kao deca, bili deo šoua „Neki novi klinci“, a ko je otišao iz klinaca u zvezde pogledajte u nastavku teksta.

Danas u šali često kažu „Grandovo sam dete od glave do pete“, ne skrivajući ponos i sreću što su svoju karijeru gradili upravo kao deo Grand produkcije.

Ekipa našeg portala došla je u posed starih fotografija koje do sada niste videli, a sudeći po njima, sve pevačice ćete prepoznati osim jedne.

iz klinaca u zvezde 6

PRAVO IZ KLINACA U ZVEZDE GRANDA

Zorana Mićanović sa samo sedamnaest godina stekla je vrtoglavu slavu i uspeh o kome sanjaju pevači koji su godinama u estradnom svetu. Još kao tinejdžerka prvi put stala je na Grandovu scenu i učešćem u šouu „Neki novi klinci“ stekla iskustvo na sceni koje joj je kasnije mnogo značilo.

iz klinaca u zvezde
Iz klinaca u Zvezde – Zorana Mićanović

Pobednica prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“, Slavica Angelova je takođe svoje prve korake napravila u takmičenju „Neki novi klinci“.

2016. godine okušala je svoju sreću i već sa samo četrnaest godina pokazala veliki talenat, a sudeći po fotografiji iz tog perioda Angelova se mnogo promenila.

iz klinaca u zvezde 2 1
Iz klinaca u Zvezde – Slavica Angelova

Da će jednoga dana biti velika zvezda žiri je davne 2016. godine tvrdio i za tada dvanaestogodišnju devojčicu Sandru Mladenović koja je prošle godine zauzela visoko treće mesto u „Zvezdama Granda“.

Tokom učešća u takmičenju branila je boje tima Ane Bekute, a danas je jedna od najtraženijih zvezda kada su u pitanju veselja.

Iako je zadržala mladoliki izgled i prepoznatljivi osmeh i Mladenovićeva se mnogo promenila, a danas važi za jednu od najlepših takmičarki koja se pojavila na velikoj sceni.

iz klinaca u zvezde 3
Iz klinaca u Zvezde Granda – Sandra Mladenović

Titulu najboljeg vokala zauzela je definitivno Džejla Ramović koja je trijumfovala u prvoj sezoni „Neki novi klinci“ pre tačno sedam godina, a samo tri godine kasnije proglašena je i pobednicom u „Zvezdama Granda“.

iz klinaca u zvezde 4
Iz klinaca u Zvezde – Džeja Ramović

Deo istog šoua bio je i Nermin Handžić koji je osvojio titulu zvezde Granda pre skoro dve godine. Presladak dečačić neverovatnog glasa, sa trilerima kakve bi danas mnogi iskusniji pevači poželeli, osvojio je srca publike i tadašnjeg žirija kao od šale.

iz klinaca u zvezde 1

Amna Jusić tokom prošle sezone bila je deo tima Marije Šerifović i dogurala do samog kraja takmičenja, međutim malo ko se seća kako je pevačica izgleda na početku karijere.

iz klinaca u zvezde 5 1

Nekada preslatka devojčica, a danas predivna i talentovana devojka Mia Smiljanić takođe je deo Granda od svog detinjstva.

Još kada je prvi put stala na veliku scenu, sa samo dvanaest godina i kročila u svet muzike mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, a pre samo dve godine učeščem u „Zvezdama Grand“ dokazala je da nisu pogrešili.

iz klinaca u zvezde 8 1

I njena sestra, Maša Smiljanić sa samo deset godina, okušala je sreću u takmičenju „Neki novi klinci“, ali se razliku od sestre još uvek nije pojavila u „Zvezdama Granda“ iako joj je Saša Popović to predlagao.

iz klinaca u zvezde 10

Koliko je Ivona Damjanović napredovala od svoje četrnaeste godine u pevačkom smislu, ali i koliko se promenila mnoge je ostavilo bez teksta.

Sa samo četrnaest godina je prvi put stala na veliku scenu, a već prošle godine briljirala u spektakularnom finalu „Zvezda Granda“ i svojim glasom očarala čuvenu osmorku.

Ona je danas sigurno jedna od učesnica na koje je njena mentorka Ana Bekuta posebno ponosna.

iz klinaca u zvezde 9

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Otkrivamo najveću tajnu u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Dalibor,
Autor: J. Jović