„Imam veću tremu nego u finalu“ Semir Džanković ponovo u „Zvezdama Granda“, ovakvu Cecinu reakciju nije očekivao (VIDEO)

Da je Semir Džanković ponovo u „Zvezdama Granda“ iznenadilo je sve, a posebno kada je otkrio da je razlog nova pesma „Stavi tačku“.

Ekskluzivno pred Grandovim kamerama Semir je priznao da veoma emotivno doživljava nastup pred čuvenom osmorkom bez obzira što je svoje takmičenje i borbu za laskavu titulu uveliko završio.

-Neverovatan mi je osećaj. Mislio sam da nema potrebe za nekom tremom. Ne takmičim se i neće niko da me kritikuje za pevanje, ali sama doza odgovornosti jer prezentujem baš svoju pesmu zamalo mi je srce iskočilo. Imao sam veću tremu nego na samom finalu – priznao je Semir.

SEMIR DZANKOVIC ZG SNIMANJE 19092023 FOTO FILIP 56

Mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali hoće li članovi žirija izneti utiske o Semirovoj pesmi, ali je to se ovoga puta nije dogodilo.

-Nisu komentarisali moj nastup, dobio sam aplauz i poljupce od Cece i to mi je dovoljno – rekao je Džanković.

semir 1

Pevač je priznao da je Ceca Ražnatović bila upoznata sa njegovim novim projektom, ali i otkrio kako je reagovala na novu pesmu.

-Odmah što smo završili spot ja sam Ceci poslao ceo projekat, tako da je ona upoznata sa pesmom, sve joj se to sviđa i sve je super – dodao je Semir.

SEMIR DZANKOVIC ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 1 ok 1

Pesma koju je Semir izveo ima specifično ime „Stavi tačku“, a pevač je objasnio u kojim situacijama u životu on stavlja tačku.

-Stavljam tačku na… (smeh)… na tremu. Definitivno je dosta, ne mogu više da prolazim kroz ove stresove. Malo pre sam stajao tamo sa kandidatima i rekao sam im da ne bih želeo da se ponovo nađem u njihovoj koži – rekao je Semir.

SEMIR DZANKOVICok 1 1

On je otkrio i šta je zanimalo kandidate koji se trenutno takmiče u „Zvezdama Granda“.

-Pitali su me sa kojim sam stavom ja izlazio na scenu tokom takmičenja, na koji sam način pobeđivao tremu. Koliko sam mogao rekao sam im najdobronamernije i nadam se da će da im pomogne da se predstave u što boljem svetlu, da pobede i prevaziđu tu tremu koja je uvek prisutna prilikom izlaska na scenu – rekao je Semir koji se zahvalio Grand produkciji što mu je omogućila da svoju pesmu prezentuje na sceni na kojoj je počeo da gradi svoju karijeru.

BONUS VIDEO Semir Džanković na popravnom

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić