Slavica Angelova otkrila šta je radila preko leta pa progovorila o simpatiji: „Sve je za sada dobro“ (VIDEO)

Pobednica „Zvezda Granda“ Slavica Angelova snimila je prvu pesmu koja će publika imati priliku da čuje na otvaranju nove sezone ovog popularnog muzičkog takmičenja, a u razgovoru za Grand otkrila je kako je provela leto ali i da li je pronašla neku simpatiju.

-Tekst za moju prvu pesmu „Ruža i krv“ je pisao Aleksandar Milić MIli, koji uz Marka Gluhakovića potpisuje i aranžman, dok su muziku pisali Mili, kao i Ljilja Jorgovanović i Saša Lazić – rekla je Slavica otkrivajući i otkrila kako je došlo do izbora pesme:

-To je bila jedna procedura, moram da naglasim, ali sam prezadovoljna pesmom. MIslim da sam izvukla maksimum koji sam mogla da dam od sebe i nadam se da će biti pozitivnih kritika.

SLAVICA ANGELOVA 21 GOD. STRUMICAMKD 12 ok

Slavica uspeva da iskaže emociju kroz ovu pesmu, a sada je otkrila i kako joj to polazi za rukom.

-Svaka pesma ima svoj prikaz, slično kao što glumci imaju svoje uloge da odigraju, tako i mi pevači imamo zadatke koje izvodimo na sceni. Mislim da su to povezane stvari i ja se trudim maksimalno da predstavim sebe kroz izvođenje pesama, da bude lepo i kako izgleda na sceni i kako zvuče moji nastupi – otkrila je Slavica.

IMG 20230915 WA0002

Posle nepuna tri meseca od pobede Slavica je konačno sumirala utiske i otkrila da joj je u početku bilo prilično teško.

-Taj period mi je bio prilično naporan. Imala sam mnogo obaveza i na fakultetu i u vezi sa nastupima. Sa svojim mentorom iz takmičenja Đorđem Davidom nastupala sam u različitim gradovima. Milsim da me je ukupno videlo više od 100.000 ljudi. Presrećna sam zbog svega toga – rekla je Slavica.

slavica 1

Ona je priznala i kako se nosi sa novonastalom popularnošću.

-Malo mi je sve to bilo čudno u početku. Kada sam se vratila u Strumicu tamo su me dočekali bukvalno na najvišem mogućem nivou. Bilo je mnogo dece koja su želela da se slikaju sa mnom. To jednostavno čovek mora da doživi, ne znam kako bih opisala. Ali polako se navikavam na popularnost – rekla je pevačica.

SLAVICA ANGELOVAok 8

Slavica je otkrila i da li je usled popularnosti povećan broj onih koji joj se udvaraju.

-Sve je za sada dobro (smeh). Iskreno ne stavljam akcenat na to i ne želim da gradim karijeru na takav način. Mislim… ima ih, ima, ali trudim se da se držim najprofesionalnije sa svima – otkrila je Slavica i opisala kao reaguje na udvaranja:

-Reagujem na udvaranja najnormalnije. Ništa ne može da ti se dogodi ako ti sam ne daš neki signal. Mislim da je sve to do karaktera osobe.

SLAVICA ANGELOVAok 2

Pobednica „Zvezda Granda“ priznala je i da joj nedostaje slobodnog vremena, s obzirom da je posvećena istovremeno i muzičkoj karijeri, ali i studijama medicine.

-Nemam slobodno vreme za sebe, čak ni da sednem da odmorim 5 minuta. Sve vreme sam u nekoj jurnjavi, čitav dan mi je isplaniran kao po nekoj agendi ali jedino uspevam da odvojim vreme da se vidim sa prijateljima – ispričala je Slavica, a na direktno pitanje da li se pojavila neka simpatija u njenom životu kaže:

-Nisam pronašla simpatiju jer nemam vremena za simpatiju. Ne stižem da se posvetim ni samoj sebi, a kamo li nekom drugom – rekla je Slavica.

BONUS VIDEO: Ceca progovorila o deci pa se dotakla Anastasijine svadbe

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić