Andrijana Petrušovska se presvukla na sceni, pa izgrmela nikad jače: „Ovo je kao performans u Las Vegasu“

ipiccy image 4 7

Prava magija na Grandovoj sceni dogodila se kada su glasove ukrstile Andrijana Petrušovska i Julija Petrović, zbog kojih je Bosanac ušao u sukob sa Cecom i Đorđem Davidom.

Devojke su se potrudile da osim maestralnih nastupa prirede i vizuelni spektakl te se Andrijana Petrušovska u jednom trenutku presvukla i zaigrala u kožnoj kombinaciji.

-Imali smo tranformers varijantu, menja se garderoba kao u Las Vegasu na nastupima, za dva minuta novo izdanje- konstatovao je voditelj Voja Nedeljković.

ipiccy image 12 4

Nakon što su bile izjednačene u takmičarskom delu, odmerile su snage u akapeli gde je većinu glasova dobila Julija.

Julija Petrović nastup:

Gotovo svi članovi žirija složili su se da im je bilo jako teško da odluče koja će proći direktno u narednu fazu takmičenja.

Obe kandidatkinje su fantastične, međutim u oficijalnom delu mi je stabilnija i čvršća bila Julija, u akapeli obe fenomenalne, bila je teška muka. Prevagnula je Julija zbog oficijalnog dela– rekla je Snežana, dok je Viki Petrušovskoj zamerila kako je imala pad energije.

Obe su mi jako drage i fantastične, Petrušovska uvek sam te podržavala, ali Julija je bolje otpevala prvu pesmu koju ste istu pevale. U „Robinji“ kao da si se ugasila, posle si se probudila opet. U akapeli mrtva trka je bila– nadovezala se Viki.

Andrijana Petrušovska nastup:

Ana Bekuta smatrala je kako je Andrijana bila bolja, a zatim je matematički obrazložila svoj sud.

„Živote moj“ podjedanko lepo i dobro obe, ponekad je dobro čuti istu pesmu u dve interpretacije. „Robinja „vrlo dobra, „Miki Mićo“ trojka, „Crno i Belo“ „Dal ona zna“ oficijalni deo 10:9. Gledaoci će najbolje presuditi i vi ako budete gledale, reći ćete stvarno ste se prešle. Akapela, Andrijana fenomenalno– objasnila je Bekuta.

Ivana i Ceca složile su se sa komentarima kolega i pohvalile akapela pevanje.

Andrijana Petrušovska i Julija Petrović akapela:

Bosanac je tokom svog izlaganja pomenuo muzičke termine, što je izrevoltiralo Cecu sa kojom je ušao u sukob.

Petrušovska, dinamika u prvoj pesmi fenomenalna, donošenje teksta i ukrasi su za deset plus. Ja nisam kriv što ne čuju to je kadenca pred ritam kada krene. Pusti publiku Ceco, ti si jadna operećena publikom, neće publika određivati meni kao što određuje tebi. Mogu da davim zato što me ne razumeš– odgovorio je Boske na Cecine prozivke da dosađue publici sa svojim lekcijama,

Publika nas sluša, nisam opterećena nego oni pevaju za publiku. Neću da pustim moju priču, ti nas udavi sa muzičkim predavanjima, neka hvala, ne treba mi nikakvo objašnjenje.

Bosanac Ceca svađa Zvezde Granda

Boske je i dalje govorio da je Julija u akapeli fenomenalno otpevala, a Đorđe se pobunio.

Ona je izgubila bitku na „Robinji“. Ovo što pričaš lažeš. Dragane!– povikao je roker.

FILP2845

Na kraju, Mili je potkačio odluku žirija što je Đorđe shvatio kao atak.

Kada neko u interpretaciji pruži identitet to je najskuplje što su Ana i Bosanac primetili i ti si Ivana ali namerno nisi glasala jer znam koliko znaš. Drago mi je da su pojedini članovi žirija odlučili da je Julija veći potencijal nego Andrijana, to je njihov odabir– rekao je Mili, a roker mu nije ostao dužan.

To je vrlo uvredljivo, kao mentor ne mogu da se složim, ja tvog kandidata nisam. Ti si pre dva kruga rekao da Julija nema identitet. Julija, ne da imaš identitet i emotivni trag i alal ti vera na tome– zaključio je David.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić