„Svi osim njega kažu da sam oštećen“: Dejan Dačević ljut zbog jednog člana žirija, a evo koliko mu je pomogla Sanja Vučić (VIDEO)

Dejan Dačević ponovo je pokazao svoj izvanredan talenat koji poseduje i oduševio žiri spektakularnim nastupom, međutim Kebin glas je falio za direktan prolaz dalje.

Kada je stao ispred naših kamera uzbuđeno je podelio svoje utiske, ističući da će se potruditi da da sve od sebe u baražu.

-Iskreno, svi osim Kebe kažu da sam oštećen, ali Bože moj. Ja sam zadovoljan svojim nastupom iako uvek može bolje, naravno. Ali, potrudiću se da u baražu budem što bolji – istakao je Dačević za Grand.

0A0A0993
Dejan Dačević

Dejan Dačević otvoreno podelio mišljenje o Sanji Vučić

Njegovu mentorku Mariju menjala je ovog puta pevačica Sanja Vučić koja se zaista zauzela maksimalno za njega, te je otkrio koliko mu je to značilo na sceni.

-Energična je baš. Žao mi je što je nisam ranije upoznao, zna dobro da prenese energiju i stvarno je izvrsna – rekao je on.

0A0A0980
Dejan Dačević

Žiri često ističe Dačevićevu neverovatnu energiju na sceni, a on je za Grand otkrio da li priprema celokupan nastup i pokrete ili se to sasvim spontano desi kada izađe na veliku binu.

-Ne vežbam iskreno, na sceni mi nekako sve više doprinese, mnogo mi je lakše da pevam. Prenosi mi energiju i publika i žiri, tako da se ja tu samo prepustim, ne vežbam kakvi će mi biti pokreti ili nešto slično – iskren je Dejan.

0A0A0990
Dejan Dačević

Iako mu je dao glas, Mili je imao sitne zamerke, a Dejan je sada prokomentarisao da li ih je i on sam primetio.

-Iskreno, nisam to primetio i nisam još skontao tačno o čemu on to priča, dok ja ne čujem snimak. Kada budem čuo onda ću da prekontrolišem i da vidim šta je tu bilo i o čemu se radi, ali verujem da je bila greška – istakao je za Grand, pa dodao:

-Kako kažu, svi uvek imamo neke greške, samo je stvar koliko će žiri za to da se uhvati. Da li je to nešto veće ili je to neka sitna greška preko koje može da se pređe. Tako da, stvarno se nadam da je u globalu sve bilo okej.

0A0A0992
Dejan Dačević

BONUS VIDEO: Dejan Dačević – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković