Šejla Zonić snima prvu pesmu nakon pobede u „Zvezdama Granda“, otkrila detalje: „Ulažem veliki trud i nadu“

šejla zonić pesme

Pobednica sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ Šejla Zonić nakon trijumfa ne gubi vreme, pa već sa saradnicima priprema svoju prvu pesmu.

Ona se oglasila danas i otkrila detalje njenog prvenca kojim će početi solo karijeru posle osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

šejla zonić pesme

Šejla Zonić otkrila detalje o prvoj pesmi nakon pobede u „Zvezdama Granda“

Najveći izazov i fokus posle pobede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pesme koja će obeležiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i celim svojim bićem verujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pesma – poručila je pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić.

sejla i ceca

Inače, iako je već danima u medijima bilo spekulacija o pobedničkom koncertu, Šejla je otkrila da će ga ipak biti i to u njenom rodnom gradu Sanskom Mostu.

-Dragi moji, pozivam vas na koncert u Sanskom mostu na stadionu „Podgrmeč“ koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem – objavila je Šejla na svom Fejsbuku.

Podsetimo, u razgovoru za Grand nekoliko dana nakon pobede, Šejla je priznala da se utisci kod nje još uvek nisu slegli i istakla da će joj biti potrebno još vremena kako bi shvatila šta se dešava.

-Nisam još uvek uspela da shvatim šta se dešava jer sam odmah upala u kolotečinu, tu su gostovanja u medijima, svi su mi rekli da to iskoristim maksimalno i ja to radim sa zadovoljstvom. Imam nastupe, radim sad za vikend, pa dok budem putovala imaću vremena da saberem fino utiske, pa malo i da koju suzu pustim. Presrećna sam i preponosna što sam ostvarila svoja očekivanja i očekivanja ljudi koji su glasali za mene. Emocije su ogromne, naravno pozitivne – rekla je pobednica za Grand.

BONUS VIDEO – Šejla Zonić intervju za Grand nakon pobede

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković