Kakva čast! Šemsa se obratila Đuli Drini, pevačica ne krije oduševljenje: „Srećna sam što je tako strastveno pevaš“ (FOTO)

djula drini zvezde granda 1 1

Zahvaljujući fantastičnim nastupima u taikmičenju „Zvezde Granda“ pevačica Đula Drini slovi za jednu od favoritkinja u ovoj sezoni, a mišljenja publike i članova žirija o njenom pevanju deli i vlasnica pesama koje na najradije izvodi – Šemsa Suljaković.

semsa suljakovic

Šemsa je naime odlučila da i javno podrži mladu pevačicu, a reči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim uputila je Đuli putem svog fejsbuk naloga.

djula drini semsa

-Hvala ti na ovom divnom nastupu, srećna sam što si odabrala moju pesmu „7000 suza“ i što je tako strastveno pevaš. Želim ti puno uspeha, lepotice! – napisala je Šemsa na svojoj fejsbuk stranici i podelila Đulin snimak iz takmičenja u kojem izvodi upravo ovu numeru.

Kandidatkinju su ganule Šemsine reči i zahvalila joj se sa mnogo emocija citirajući vanvremenski stih iz jedne dečije pesme.

djula drini 1

-Hvala vama Šemsa na divnim rečima, imala sam tu sreću da sa vama imam svoj prvi nastup koji ću zauvek da pamtim. Ipak učim od najboljih! U životu je bitno osloniti se na ono dobro, a to je na vaše mišljenje o mom izvođenju svake vaše pjesme. I opet ću ponoviti Šemsa je jedna! “Svaka ptica svojim glasom peva” – zahvalila se takmičarka Šemsi na velikoj podršci.

BONUS VIDEO: Đula Drini – Prvi nastup u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Dačić