Ceca progovorila o vantelesnoj oplodnji, otkrila kako je reagovao Arkan: „Imala sam samo 22 godine“

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 33

Ceca Ražnatović govorila je o svojoj ljubavi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, načinom na koji su se upoznali, a prvi put je pričala i o svoje dve trudnoće.

-Sećam se da sam imala nastup u Nemačkoj i na benzinskoj pumpi kupila „Plejboj“. U časopisu sam ugledala čoveka svog života! Nisam razumela šta piše u intervjuu, samo sam zurila u njegovu fotografiju. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu videla. Pomislila sam: „To je dakle taj Arkan!“ Poželela sam da budem njegova žena – prisetila se Ceca i ponovo je opisala kako je izgledao njihov prvi susret, oči u oči:

SVETLANA RAZNATOVIC CECA ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 39 ok

-Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Pošto je tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao, Željko mi je rekao: „Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?“ Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled… Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun – rekla je Ceca a prenosi Kurir.

ceca i arkan printscreen

Zbog velike razlike u godinama, Ceca se plašila da roditeljima saopšti da su u vezi.

Istinu im je priznala kada su se verili.

-Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.“ Tad sam kazala: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“ Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: „Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!“ Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: „Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam.“ Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli – istakla je.

ceca u providnoj kosulji i papucama stigla na snimanje 2

Ceca i Arkan verili su se na Božić 1995. godine, a venčali su se mesec dana kasnije.

Folk zvezda oba puta zatrudnela je vantelesnom oplodnjom, a sada je objasnila i zbog čega.

-Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu „Narodni front“ na vantelesnu oplodnju – prisetila se Ceca.

-Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece – ispričala je pevačica koja je 1995. rodila sina Veljka, a tri godine kasnije i ćerku Anastasiju.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 54 ok1


Idila je prekinuta kada je Željko ubijen 15. januara 2000. godine, u tadašnjem hotelu „Interkontinental“.

-To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Trudila sam se da te traumatične slike potisnem, ali i danas su mi pred očima. Teško mi je da govorim o ubistvu oca moje dece. Željko je svakodnevno prisutan u našim životima, često pričamo o njemu. To je čovek koji je obeležio moj život – priznala je Ceca za Hit.

Ceca Raznatovic 1

-Žao mi je što ga Veljko i Anastasija ne pamte. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega, Tasa je imala godinu i po dana, a Veljko tri. Pogađa ih kada pročitaju nešto ružno o njemu, ali to ne može da se spreči. Naučili su da žive sa neprijatnim situacijama. Mnogo im nedostaje, posebno u nekim važnim trenucima, kao što je bila Veljkova svadba i rođenje njegovog sina, koji je dobio ime po Arkanu – ispričala je Ražnatovićka.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović priznala: „Teško je, desi se da omanem“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A.Dačić