Login/Registracija

Saša Popović podelio utiske nakon audicija za „Zvezde Granda“: „Sve se okrenulo sada“ (VIDEO)

Nakon audicija za „Zvezde Granda“ za sezonu 2023/24 koje su održane u Banja Luci, Tuzli, Sarajevu i Skoplju došao je red i na audiciju u srpskoj prestonici.

Veliki broj kandidata okupio se ispred Grandovog studija u Košutnjaku, nestrpljivo čekajući da zapevaju pred Sašom Popovićem i njegovim timom.

-Ne znam tačno koliko ima prijavljenih danas, ali uvek u Beogradu bude između 250 i 400 kandidata, to je otprilike. Nekada je bilo i po 600,700 kanidata, ali tu su bili i oni koji ne znaju da pevaju, a sada se manje više prijavljuju oni koji znaju. Najviše volim kada ima sto prijavljenih kandidata, pola znaju da pevaju, a od toga su recimo dvadeset dobri i deset ekstra i tih deset kastingujem i ne treba više- istakao je Popović, a potom ekskluzivno za Grand podelio utiske sa audicija koje su održane u Bosni i Makedoniji.

-Banja Luka, Sarajevo i Tuzla su fantastični. Zaista je bilo mnogo dobrih pevača, Skoplje je malo podbacilo, ali biće i tu dobrih- otkrio je Saša.

S obzirom da u trenutnoj sezoni dominiraju rokeri i zabavnjaci, Saša je priznao da publiku ipak naredne godine očekuje obrt.

-Do sad su bile audicije u četiri grada i moram da kažem da su devedeset posto narodnjaci, a deset posto zabavnjaci. Sve se okrenulo sada- rekao je za Grand.

Najgledanije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, uspešno opstaje gotovo dve decenije, a iako je suština ostala ista, šou je tokom godina prolazio kroz nekoliko promena.

Iako većih transformaija skoro nije bilo Popović je sada najavio novine od sledeće sezone.

-Sad ne mogu ništa da vam otkrijem. Mislim biće nova pravila u novoj sezoni. Uzećemo iz prošlih sezona trideset i dva kandidata i svaki od mentora će sebi izabrati po četiri kandidata od starih. Novih će biti tačno devedeset šest, oni će biti izazivači pa ćemo videti kako će sve to da funkcioniše- ostao je misteriozan Saša, a potom otkrio da li se ove godine na audiciji pojavilo više devojaka ili mladića.

-Više mladića, ali ja to kad kastingujem gledam da otprilike bude poravnato.

U videu ispod saznajte šta je još Saša Popović otkrio za ovu sezonu „Zvezda Granda“:

BONUS VIDEO- Audicija za „Zvezde Granda“ u Beogradu

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Dačić