Login/Registracija

Studio u Košutnjaku dupke pun: Saša Popović u potrazi za novim zvezdama (VIDEO)

Danas je u Beogradu, nakon Bosne i Makedonije održana velika audicija za Zvezde Granda na kojoj se pojavilo više stotina kandidata u nadi da će baš oni postati nova pevačka zvezda.

Kandidati iz cele Srbije i drugih zemalja nisu krili uzbuđenje i tremu pred ulazak u studio, ali i sreću zbog šanse koju im je Saše Popović na čelu sa svojim timom omogućio.

Veliki odziv i gužva ispred Grandovog studija je nešto što su čelnici svakako očekivali, a Saša Popović i njegov tim došli su spremni da pronađu nove talente koji će dobiti priliku da se izbore za svoje mesto na velikoj sceni.

-Nekada je bilo i po 600,700 kanidata, ali tu su bili i oni koji ne znaju da pevaju, a sada se manje više prijavljuju oni koji znaju. Najviše volim kada ima sto prijavljenih kandidata, pola znaju da pevaju, a od toga su recimo dvadeset dobri i deset ekstra i tih deset kastingujem i ne treba više- istakao je Popović za Grand.

S obzirom da su nedavno održane i audicije u Makedoniji i Bosni, Saša Popović je ekskluzivno za Grand podelio prve utiske.

-Banja Luka, Sarajevo i Tuzla su fantastični. Zaista je bilo mnogo dobrih pevača, Skoplje je malo podbacilo- iskren je Sale koji je otkrio da ovoga puta publika može da očekuje više narodnjaka.

Ekipa Grandovog portala imala je ekskluzivnu priliku da porazgovara sa kandidatima i sazna kakva je atmosfera pred izlazak na veliku scenu.

Atmosferu i utiske sa audicije u Beogradu pogledajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović