Login/Registracija

Šok u „Zvezdama Granda“: Popović prebacio Ceci zbog albuma koji je izdala za Grand, ona pozvala Milija u pomoć: „Potvrdi da je bilo tako“

ipiccy image 15 4

Sa dolaskom Cece Ražnatović u šou „Zvzede Granda“ postojale su razne spekulacije javnosti u kakvom će odnosu biti sa nekadašnjim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, međutim oni su svoje privatne nesuglasice ostavili van Grandovog studija, dok se u emsijama u poslednje vreme čak i podržavaju oko određenih tema.

Ove subote Ceca je otpevala stih svog velikog hita „Dragane moj“ kada je Saša Popović otkrio kako ga je album na kome se nalazi ta pesma skupo koštao.

jeio

Ova pesma koju je Ceca sada otpevala se nalazi na albumu koji je izdao Grand i koji sam platio da sam ostao bez gaća- izjavio je Popović kada su svi počeli da dobacuju da je sigurno i zaradio veliku svotu novca.

Zaradio sam za čarape, mislim za levu čarapu– u svom stilu odgovorio je on, što je navelo Cecu da odmah interveniše i pozove bivšeg saradnika u pomoć.

mili 1

Nije tačno, to je najprodavaniji ikada album u Grandu, Mili potvrdi– rekla je Ražnatovićka, dok se Popović smejao i pitao od kada su oni u kolaciji.

Pa kada sam ja prodao to i još si se lupao nogom u du*e što si imao šansu da sediš sa nama– dodoao je Mili.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić