Login/Registracija

Marko Gačić čekao 7 godina da uradi ovo, Goga preponosna na supruga: „Konačno sam odlučio“ (VIDEO)

MARKO GACIC ZG SNIMANJE 28022023 FOTO MUNJA 18

Od kada se proslavio u „Zvezdama Granda“, karijera Marka Gačića ide uzlaznom putanjom i može se pohvaliti da je izuzetno tražen na nastupima i veseljima širom celog sveta gde ima naših ljudi.

Iako je prepoznatljiv po hitu „Topčina“, Marko je odlučio da publiku iznenadi novom pesmom koja je potpuno drugačija od numere koja ga je proslavila i koja je na Uskrs ugledala svetlost dana.

Pesma pod nazivom „Jun“ prelepa je balda sa emotivnim tekstom koja je osvojila publiku na prvo slušanje, a Marko je otkrio kako je godinama čekao da je objavi.

Ova pesma čekala je 7 dugih godina da ugleda svetlost dana. Na pesmi sam vredno radio sa maestrom Borkom Radivojevićem koji je uradio muziku za istu. Sada sam konačno odlučio da vam predstavim pesmu pod nazivom “Jun”. Pesmu neizmerno volim, a nadam se da će osvojiti i vaša srca– napisao je Gačić, dok je njegova supruga Goga pokazala koliko je ponosna na ovaj potez svog voljenog.

Omiljena. Znaš sve– napisala je pevačica.

42f02de14e8c82bb3a56f28628057ff14e8fbc4e

Iako je ova numera potpuno drugačija od svega na šta je publika navikla od Marka, sa oduševljenjem su prihavtili i njegovu emotivnu stranu koju je pokazao u ovoj baladi.

„Naježila sam se“, „Ovo će biti hit“, „Koliko lepo i emotivno“, „Bravo Marko“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Celu pesmu kao i spot pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić