Sanja Kužet se ne odvaja od novog člana porodice, zajedno provode vreme na ovoj srpskoj planini (VIDEO)

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 2 ok

Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanja Kužet uživa u mini odmoru na Zlatiboru, a ne odvaja se od novog člana porodice, kojeg je dobila pre 3 meseca. Voditeljka je šetala u prorodnom ambijentu jedne od naših najpopularnijih planina, a društvo joj je pravila upravo mezimica Nia, o kojoj je nedavno pisala i na društvenim mrežama.

– Ovo je naša Nia. U proteklih 6 nedelja unela je u naš dom još više radosti i najlepšu moguću energiju. Deca su bila u neverici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, ali suprug i ja smo im priredili iznenađenje koje će pamtiti zauvek. Ovde se više uopšte ne radi o ljubavi nego o obožavanju Nie. Procvetali smo svi pre proleća. Eto razloga zbog čega me nije bilo na Instagramu, imala sam pune ruke posla- čitaj ljubavi– napisala je Sanja nedavno na Instagramu.

Sanja se prosto ne odvaja od svog ljubimca, a boravak na Zlatiboru bio je prilika i da se druži sa roditeljima drugara od njenog mlađeg sina Strahinje, koji je boravio na jednom fudbalskom kampu na Zlatiboru.

sanja kuzet 52 ok

Sanji inače ovo nije prvi put da šestogodišnjeg sina pošalje na sportski kamp. Lane je boravio u Bugarskoj na sličnim pripremama, a ovoga puta vodteljka je mogla i da ga poseti i obiđe tokom priprema.

– Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih pet godina otišao na kamp od sedam dana sa svojim timom. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me je snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali i da sve to bude još čudnije – sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala i verujem mu i danas – ispričala je ranije Sanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić