Login/Registracija

Nova avantura: Sanja Kužet otkrila šta radi kada se kamere ugase (FOTO)

Voditeljka Sanja Kužet prirodnom lepotom ostavlja bez daha sve oko sebe, a iz subote u subotu blista na velikoj sceni emisije „Zvezde Granda“ gde pleni osmehom i pozitivnom energijom.

Iako smo navikli da je viđamo u glamuroznim izdanjima, kada se ugase kamere, Sanja je posvećena supruga, majka i žena koja vodi računa o svom zdravlju i izbalansiranom životu koji uključuje zdravu ishranu i redovne treninge.

Poznato je da voditeljka u slobodni vreme obožava da igra tenis, a sada je pokazala još jednu aktivnost kojoj pribegava u poslednje vreme. U pitanju je takozvani hiking, tačnije blago-intenzivna šetnja koju je iskusila u nacionalnom parku Rumunije.

Voditeljka je sa pratiocima na društvenim mrežama podelia fotografije netaknute prirode u kojoj uživa.

Još jedno novo iskustvo-hiking! Blago-intenzivnu šetnju od dvadeset kilometara iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu. Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo. Cela grupa krenula je iz sela Potok. Silazili smo do reke Beu (pritoke reke Nere) i kretali se uzvodno – započela je Sanja, pa dodala:

Prolazili smo preko vrela Ochiul Beiului sve do vodopada Beušnica. Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! Zbog bezbednosti smo morali da ga prelazimo jedan po jedan. Nera je leva pritoka Dunava, odakle počinje Đerdapska klisura. Duga je 124 kilometra i pripada crnomorskom slivu. U jednom delu svog toka granična je reka između Srbije i Rumunije.

Podsećamo, Kužetova je prava ambasadorka zdravog života koja je svojevremeno počela sa proizvodnjom hladno ceđenih detox sokova „Relixir“ na koje je izuzetno ponosna.

– Ništa nije došlo preko noći, jedna lifestyle priča se promenila onog momenta kad sam se drugi put ostvarila kao majka i kada sam shvatila da ne mogu samo da se oslanjam na mladost i genetiku,već moram nešto dobro da uradim za svoj organizam i sebe. Ljudi, kolege, pa i fanovi su me inspirisali da zapravo treba da im ponudim ono što već konuzumiram i odvažila sam se da to učinim i nesebično podelim sa svima  izjavila je na promociji svog brenda za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk