Sanja Kužet odbrusila Popoviću kao nikada do sad: „Ti dok pitaš, Mili me već spasio“

sanja kuzet odbrusila popovicu kao nikada do sad 1

Tokom komentarisanja kandidata, na sceni dogodila se nezgoda kada je Sanja Kužet odbrusila Popoviću kao nikada do sad, a Mili pritrčao u pomoć voditeljki u nevolji.

Ovom nemilom događaju prethodio je duel Nenada Vitorovića koji je izveo numere „Dugujem ti sebe“ i „Oprosti mojoj mladosti“ i Elsana Pilice iz tima Viki Miljković koji je pevao „Robinja“ i „Sudbina me na put šalje“. Nakon jednoglasne odluke žirija u korist Pilice, kandidat je ostao u timu Viki Miljković.

IMG 6485

Sudeći po glasovima i komentarima žirija, situacija kod ovog para je bila jasna.

Mislim da je Elsan bio dominantniji, kod Nenada ima materijala da se doradi, jer je u drugoj pesmi proklizao sa intonacijom, ali uz dobrog mentora to može da bude odlično. Čestitam obojici– rekla je Ceca, na šta se jasno nadovezao Mili:

Dominantniji je kandidat broj dva i bolji izbor pesmama i sigurniji. Kod kandidata broj jedan prva pesma nije bila loša, ali drugom si se detonirao– iskazao je stav kompozitor sa kojim je mišljenje delio Đorđe David kome je bilo drago što se Pilica ponovo takmiči.

0A0A1168

Ni Marijin stav se nije razlikovao od prethodno navedenih komentara, s tim da je Nenada savetovala da poradi sa nekim iskusnijim ko će mu pomoći da pokaže svoj pun potencijal.

Bosanac nije imao lepe reči za Vitorovića za koga je rekao da nije pokazao ništa, dok je Ani na trenutak delovalo da će biti u pitanju ozbiljan duel.

Kada je Nenad pevao prvu pesmu mislila sam da će biti žestoka borba, ali u drugoj ti je popustila intonacija, vidi se da imaš iskustva. Pilice, stameno, čvrsto to si ti – jasna je bila Bekuta, a dok se Snežana komentarisala Sanji se dogodila nezgoda na sceni.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 19092023 FOTO MUNJA 15 ok

Sanja Kužet odbrusila Popoviću kao nikada do sad

Naime, njoj je štikla propala i zaglavila se u sceni kada je Popović prekinuo izlaganje i upitao šta se desilo.

Puk’o ti studio– nasmejala je sve Kužetova kada je Mili pritrčao da pomogne voditeljki u nevolji i izvadi zaglavljenu štiklu na čemu mu se ona zahvalila.

Kako je Sanja za malo doživela nezgodu u emisiji, pogledajte u videu.

Spasio si me, Mili. Kavaljer, hvala– rekla je Sanja koja je Popoviću odbrusila kao nikada do sad.

Ti dok pitaš šta mi je bilo, Mili me već spasio– sasekla je voditeljka.

0A0A0720

Završnu reč imala je Viki koja je nije krila sreću povodom Elsanovog uspeha, dok je Nenadu poželela da se bori u baražu.

BONUS VIDEO – Haris Skarep izazvao burnu svađu žirija

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić