„Gaće su mi bile mokre“, Sanel Smolo otkrio nepoznate detalje saradnje sa Bosancem: „Kako on kaže, tako mora da bude“ (VIDEO)

bd2cf2f5a478af03384960042247feb79c296273

Nekadađnjeg učesnika šoua „Zvezde Granda“, Sanela Smola publika je upamtila kao vrsnog pevača, ali i miljenika Dragana Stojkovića Bosanca sa kojim redovno ide na turneje i uveseljava ljude širom sveta.

Od Smolovog pojavljivanja u takmičenju, za Bosanca nema boljeg kandidata koji je zapevao navelikoj scenina šta on često i podseća u aktuelnim emisijama, što pevač ne krije da mu imponuje.

Ne znam zašto je to tako. Valjda zato što sam skroman čovek, normalan. Kada pevaš pevaj, kada sediš, sedi. Nisam mogao ni sanjati da će mi Bosanac mentor biti i da ću raditi sa njim, ja sam njemu srcu legao i hvala mu na svemu– iskren je pevač koji priznaje da su u međuvremenu postali dobri prijatelji.

Jeste, družimo se. Kad god odem kod njih kući Dunja mi se obraduje, evo i sada smo se videli pre snimanja pozdravili smo se– tvrdi Sanel.

2f5365803b7417490b3018a9e3fcc44f3532bf03

Na društvenim mrežama, često možemo da vidimo snimke na kojima pevači i pevačice uzimaju velike količine bakšiša, koje dobija i Smolo, ali on to ne voli da eksponira.

Imao sam dosta tih situacija, ne baš da sam pio iz cipele kao Đani, to je šou. Mene drugi snimaju, ja ne volim to da eksponiram, takav sam čovek. Tražili su mi da se popnem na šank i lupam u tarabu i uradio sam to. Bilo je i da mi žene raskopčaju košulju da mi stavljaju bakšiš- kaže pevač kome se svojevremeno dogodila neočekivana situacija od jedne gošće.

68795cc7ba1f82b75c39d29c038449ee0cee7e7f

Otpevao sam pesmu, platila je žena, drugi put dolazi ta ista žena, plati, hoće da me poljubi i stavi mi jezik u uvo. Živa istina– ispričao je on za Grand.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC OK FOTO MUNJA 9

Nedavno je objavio pesmu „Meni sreća, tebi tuga“, za koju je aranžman radio upravo Bosanac koji ima svoje zahteve koje nije lako ispuniti.

Nije me puno peglao, prvi put pet sati, drugi put četiri i po, da izvineš gaće mi mokre bile. Nisam se pokajao, da me je držao deset sati ja bih izdržao. On kada kaže tako i tako mora da bude, ali isplati se– zaključio je Smolo.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić