Login/Registracija

Prinova u domu Aleksandra Josifovskog? „Ženi uvek popustim“ (VIDEO)

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 3 ok

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Aleksandar Josifovski nakon uspešne turneje u Americi i glamurozne promocije nove pesme „Puste noći“ stao je pred naše kamere i najavio novi muzički projekat u kome učestvuje sa nekadašnjim mentorom i prijateljem Đorđe Davidom.

-Ima dosta novosti koje treba da odradimo sada. Glavna stvar je da sam neko ko je presrećan zbog toga što sam deo tima Đorđe Davida. Radićemo nekoliko koncerata koji počinju u maju, a o svemu ću obavestiti svoje pratioce na Instagram profilu. Đorđe David, Ivana Peters i ja, biće to veoma intersantno. Uradili smo neke novitete, ali ne želim puno da otkrivam. Rok je ono što želimo da radimo – ispričao nam je popularni roker i podelio utiske nakon promocije najnovije pesme:

Presrećan sam zbog promocije, pamtiću je do kraja života. Zahvalan sam svim članovima žirija i ostalim gostima koji su došli da me podrže.

promocijha

U narednom periodu Josifovski sprema razna iznenađenja za svoju publiku, jedno od njih je svakako najavjeni duet sa majkom Elizabetom koja se takođe bavi muzikom, a roker uvek ističe da mu je porodica najveća podrška u životu.

mamam

Iako je još uvek mlad čovek, Josifovski je u dugogodišnjoj vanbračnoj zajednici sa izabranicom Teodorom, a uskoro spremaju i veliko svadbeno veselje. Zanimalo nas je ko u njihovom domu vodi glavnu reč, a pevač nas je simpatičnim odgovorom nasmejao.

– To je kao ono: „Ko je muž u kući“, a onda te žena udari, pa kažeš samo sam se šalio. Kada dođe do rasprave ja uvek prvi popustim. Džentlmen sam, žene su dar. Nije sve u izgledu. Žene reproduciraju život, žene su jednostavno cvet i onda moram da popustim – objasni je Josifovski za Grand.

zena

S obzirom da je pevač pomenio reprodukciju zanimalo nas je da li priželjkuje da se ostvari u ulozi oca.

Biće i to uskoro. Nadam se, ali to ostavljam Bogu. To je jedna viša sila. Iskreno bih voleo da se ostvarim u ulozi oca, ali i Teodora to priželjkuje. Mislim da sam spreman za ulogu oca – istakao je pevač u intrevjuu koji možete da pogledate u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk