Tim koji pobeđuje! Sanel Smolo i Bosanac udružili snage, publika oduševljena: „Nema dalje“ (VIDEO)

Capture 9 18

Nekadašnji učešnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanel Smolo obradovao je danas publiku novom pesmom „Meni sreća tebi tuga“ koju je objavio u saradnji sa „Grand produkcijom“.

Kako smo i do sada navikli od njega, nova numera je u pravom narodnjačkom fazonu, a tim ljudi koji je radio autorski na ovoj pesmi govori da Sanel u rukama ima novi hit.

Aranžman za novu numeru pisao je njegov mentor iz takmičenja Dragan Stojković Bosanac, dok je tekst i muziku napisao Goran Antunović.

Ono što je posebno publiku privuklo kod ove pesme, jeste to da je u malo bržem ritmu, pa je idealna za sve zabave i nije klasičan narodnjak.

2f5365803b7417490b3018a9e3fcc44f3532bf03

-Hej samoćo, moja zloćo, bivša tugo šta bih drugo nego da se s tobom pozdravim. Meni sreća, tebi tuga, poklanjam ti pola duga, a pola ću da zaboravim – glasi refren ove pesme.

Nakon prvog slušanja, publika je ostala oduševljena, pa su se ispod videa nizali samo pozitivni komentari i Sanel je pokupio sve pohvale.

-„Bravo Sanele“, „Pesma je hit“, „Kad Bosanac napiše nema greške“, „Svaka čast“ „Nema dalje“ – samo su neki od komentara na muzičkoj platformi Jutjub.

U videu poslušajte novu pesmu „Meni sreća tebi tuga“.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković