Login/Registracija

Nadica Ademov trudna, vrištala od sreće kad je saznala pol bebe (VIDEO)

Screenshot 20230510 202718 Instagram

Pevačica Nadica Ademov nedavno je predstavila svog izabranika Damira Mustafića, za kog mediji tvrde da je milioner, a sad je otkrila da je u blagoslovenom stanju.

Radosne vesti za Grand potvrdio je njen kolega, pevač Emir Habibović koji je i objavio dirljiv snimak sa zabave koju su Nadica i njen dečko organizovali za prijatelje i porodicu.

Screenshot 20230510 202734 Instagram

Na jednim beogradskom splavu Nadica i njen izabranik organizovali su feštu na kojoj su saznali pol bebe i to na jednostavan način- uz pomoć balona koji su bili u roze boji.

Kada su saznali da na svet stiže devojčica novepečeni par nije mogao da sakrije sreću, a pevačica je u jednom trenutku počela da vrišti i skače.

Screenshot 20230510 202732 Instagram

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo.

Nadica je za Grand otkrila o kakvoj svadbi mašta.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je kroz smeh.

Nedavno je izjavila i da njen dečko ima dve žene.

On meni stalno govori, ti kada se probudiš ti si jedna žena, a kada se našminkaš totalno druga, i nemam potrebe da tražim drugu jer u tebi imam dve žene. On je srećan čovek– rekla je pevačica i osvrnula se na njihovu vezu.

Ja sam srećna i zaljubljena žena i meni je to najbitnije. Nikada u životu ne znaš da li je to to, ali kada je neko srećan tada treba najviše da ćuti. što se mene tiče ja sam krila to tri godine, eto došao je taj perid da se sazna za to i ja se nadam da će moja sreća da potraje večno, jer kad god da se saznalo nešto o mom privatnom životu to je znalo da pukne jako brzo– rekla je Nadica nedavno za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić