Login/Registracija

Bosanac konačno otkrio zašto nikada ne ispušta brojanicu iz ruke, voditeljka oduševljena: „I ja ću to praktikovati“

ipiccy image 17 1

Već godinama unazad Dragan Stojković Bosanac krasi žirijsku stolicu najpopularnijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“, a nijedno snimanje ne može da prođe bez njegovih zanimljivih opaski i konstatacija koje veoma često nasmeju publiku, ali i kolege dovedu do suza. Međutim, ono što su mnogi primetili je da Boske stalno u ruci vrti svoju brojanicu bez koje se ne pojavljuje na snimanju.

Mnogi su pomislili, kao i voditeljka Vesna Milanović da je u pitanju neka simbolika, ipak razlog je neverovatan.

-Je l’ mogu da uzmem tvoju brojanicu? Stalno me zanima kada gledam „Zvezde Granda“ stalno je vrtiš. Smiruješ živce, je l’ tako?- zanimalo je Vesnu.

-Hoćete da vam odam tajnu? Ne radi se o pravosljavlju i ne smirujem živce tako, nego kada čovek priča i kada ima to u rukama ne maše, što je kod nas vrlo sklono. To sam kupio u Grčkoj pa sam sad napravio jednu brojanicu koja mi treba (smeh). Inače, ima 33 Isusove godine i to je nešto najlepše. Smiruje ruke, a kada čovek maše rukama onda je nemoć jezikom i vokabularom prisutna- objasnio je Bosanac, nakon čega se voditeljka našalila i otkrila da će od sada i ona to praktikovati.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC OK FOTO MUNJA 12

Podsetimo, Dragan Stojković Bosanac nedavno je otišao na američku turneju sa ćerkom Džidžom, Sanelom Smolom i Edo Sadikovićem, a za Grand je otkrio sve detalje putovanja.

-Drago mi je što idem, zato što su tamo dobri ljudi, vole sevdah, ja to njima sviram, a druga ekipa peva, za svakog po nešto. Veliko je zadovoljstvo kada vidite sjaj u očima kod ljudi, osećam da im donosim deo Bosne i to mi je najveće zadovoljstvo- istakao je za Grand, a zašto sa njim nije otišao i Saša Popović saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović