Login/Registracija

Opravdala epitet nasledice Snežane Đurišić: Sandra Mladenović otpevala narodnjak za sva vremena (VIDEO)

sandra mladenovic nova pesma
Sandra Mladenović nova pesma

Mlada pevačica Sandra Mladenović još od takmičenja nosi epitet naslednice Snežane Đurišić, a tu laskavu titulu opravdala je novom pesmom „Žensko Srce“.

Kako je od takmičenja tražila pravi nardonjak, odnosno dvojku u kojoj će se najbolje snaći, tako je ova pesma našla put do nje.

sandra mladenovic nova pesma 1
Sandra Mladenović nova pesma

Sandra Mladenović nova pesma

-Sada čekam nove dane da mi leče strare rane, da me majka opet vidi srećnu. Ako ima pravde, ako ima Boga, preboleću tebe života mi moga – glasi refren nove pesme.

Za muziku i tekst zadužen je Vladan Stojković koji je prepoznao da će se Sandra odlično snaći u ovoj pesmi, što se ispostavilo kao pun pogodak.

sandra mladenovic nova pesma 11
Sandra Mladenović nova pesma

Pesmu je predstavila sinoć u emisiji „Zvezde Granda“, a publika je u komentarima rekla da je ovo pravac kojim Sandra treba da nastavi karijeru.

sandra mladenovic nova pesma 18
Sandra Mladenović nova pesma

-„Predivno“, „Dobar stari narodnjak“, „Ovakve pesme treba da se snimaju“, „Bravo Sandra“ – samo su neki od mnogobrojnih komentara na mrežama.

U videu poslušajte novu pesmu Sandre Mladenović „Žensko srce“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Sandra Mladenović o životu u Beogradu

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković