„Sad moram sve sama“ Sandra Mladenović promenila život iz korena: „Roditelji baš brinu“ (VIDEO)

Zvezda Granda Sandra Mladenović se preselila u Beograd, a samo što je to učinila odmah su je sačekale brojne, ali i slatke obaveze.

Talentovana Nišlijka je ekskluzivno za Grand otkrila kako će urediti novi dom za predstojeće praznike, ali i priznala da li joj je teško što je odvojena od porodice.

-Radujem se Novoj godini ali mi nekako taj dan dođe kao i svaki drugi. Meni su Božić i Uskrs značajniji praznici, a Nova godina mi ne predstavlja nešto baš toliko specijalno i provešću ga svakako radno – rekla je Mladenovićeva.

Sandra Mladenovic se preselila u Beograd 7
Sandra Mladenović se preselila

Iako ne pridaje toliki značaj samom prazniku, kada je reč o ukrašavanju kuće, tu kod Sandre stvari stoje drugačije.

-Skroz sam u fazonu kićenja kuće. Meni je sve prenakićeno kod kuće, a sad sam se i preselila tako da sad kitim na dva mesta. Prešla sam u Beograd tako da sad kitim u stanu, a kao oddem u Niš onda ćemo i tamo svi zajedno da kitimo. Sada je pravi trenutak za to i krećem u akciju kroz koji dan – ispričala je za Grand i otkrila da se součavala sa „problemima“ na ovu temu.

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 43 ok 1
Sandra Mladenović se preselila

-Nekako su nam roditelji uvek govorili da sačekamo kako bi ta čar ostala baš pred samu Novu godinu, pa smo kitili kuću oko Svetog Nikole, ali sigurna sam da ću kod mene da okitim stan sada mnogo ranije jer nema koga da mi pridikuje i da mi govori „sačekajte“ – našalila se pevačica.

Sandra Mladenovic se preselila u Beograd 8

Sandra Mladenović se preselila u Beograd

S obzirom da se tek preselila u prestonicu, očekuje je i nabavka ukrasa za šta je spremna kao zapeta puška.

-Nemam nešto određeno gde ću da kupujem nakit, a i nešto sam već uzela (smeh) Ali fali tu još dosta kad razmislim. Biće to dobro, ja se nadam – priznala je Sandra i dodala da jedna jelka svakako nije dovoljna:

-Dve jelke treba da budu. Jedna je velika, ova druga je manja.

Sandra Mladenovic se preselila u Beograd 5

Sandra je jedna od onih koje se ne bi uklopili u zvaničnu statistiku po novogodišnjim željama poslednjih godina.

-Poželeću sebi i to što i svima drugima, a to je prvenstveno zdravlja. Mislim da smo svi negde pomalo i zaboravili značaj zdravlja i shvatimo koliko nam je ono bitno tek kada se izgubi na žalost. Tako da samo da smo živi i zdravi i srećni, šta god sreća značila za nekoga. Naravno i mir i blagostanje. Nekako sam u poslednje vreme baš naučila da cenim i poštujem taj neki svoj mir – poručila je zvezda Granda.

sandra Mladenovic ekskluzivno o novoj pesmi i zivotu u Beogradu

Mlada pevačica se skoro preselila u Beograd, a život u glavnom gradu veliki je korak za nju prvenstveno iz razloga što se osamostalila.

-Nisam ja Beograđanka, Nišlijka sam, ali sam u prestonici bila i pre ove zvanične selidbe. Dosta sam vremena provodila ovde tako da mi nije to nešto specijalno novo. Ali novo mi je iskustvo taj samostalni život. Prosto, kad živite sa roditeljima sve je to nekako drugačije. Sve će mama ili sve će tata, a sada moram sve ja, ali u principu sve to mi nekako i prija. Mislim da treba da se osamostalimo, pogotovo kad krenu te neke malo ozbiljnije godine i kada se uđe u posao – ispričala je Sandra.

Sandra Mladenovic se preselila u Beograd 6

Razdvojenost od roditelja ona posmatra kao normalnu stepenicu u odrastanju ljudi, a priznala je da je i dalje često zovu roditelji, što je za nju i sasvim očekivano.

-Mama i tata redovno zovu, brinu, a i ja im se uvek javljam naravno. U kontaktu smo stvarno stalno. Mama je u fazonu „jel’ si pošla, jel’ si došla“, „gde si“ i slično. Ali to je normalno i ne smeta mi to ništa – rekla je Sandra.

BONUS VIDEO: Sandra Mladenović iskreno o Snežani Đurišić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić