Login/Registracija

Lazar Živanović ide na pobedu u „Zvezdama Granda“: „Očekujte svašta do kraja“ (VIDEO)

Mladi pevač Lazar Živanović oduševio je publiku i žiri sinoć u „Zvezdama Granda“, a nakon nastupa je za Grand priznao da od njega možemo očekivati svašta u nastavku takmičenja.

Lazar Živanović ide na pobedu – Očekujte svašta

Lazar Zivanovic ide na pobedu Ocekujte svasta 2
Lazar Živanović ide na pobedu – Očekujte svašta

Iako je imao malih problema pred nastup, Lazar kaže da je zadovoljan pevanjem i priznaje da misli da je ovo bio jedan od njegovih najboljih izdanja.

Lazar Zivanovic ide na pobedu Ocekujte svasta 3
Lazar Živanović ide na pobedu – Očekujte svašta

-Zadovoljan sam nastupom, moram prvo da poslušam snimak, ali sudeći po komentarima žirija, učesnika i rodbine bio je baš dobar nastup. Osećam veliko olakšanje i mislim da mi je ovo bio najbolji nastup do sada – rekao je on za Grand.

Iako je Đorđe David izneo nekoliko kritika na njegov račun, Lazar kaže da će presušati snimak pa će poraditi sa mentorkom na greškama.

-Jedino je Đole imao zamerke i voleo bih da ga pitam na šta je konkretno mislio, želim da poradim na tome. Bilo je treme u prvoj pesmi, imao sam zdravstvenih problema, pa sam bio nervozniji nego inače, ali mislim da je bilo na visini zadatka – dodao je Lazar.

Lazar Zivanovic ide na pobedu Ocekujte svasta
Lazar Živanović ide na pobedu – Očekujte svašta

Kako se do sada izdvojio specifičnim nastupima i odevnim kombinacijama, pevač otkriva da u budućnosti sprema još iznenađenja.

-Možete da očekujete svašta, nisam želeo do sada da eksperimentišem puno jer smo u ovoj fazi takmičenja, ali ću gledati što se tiče pesama i stajlinga da to bude orginalno i drugačije – zaključio je Lazar, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Lazar Živanovič – Live Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/V.B.