„Nisam mogao da se sastavim“, Samed Dželo van sebe nakon kiksa u „Zvezdama Granda“: „Nikada mi se u životu to nije desilo“ VIDEO

Takmičar Samed Dželo doživeo je prošle nedelje kiks u „Zvezdama Granda“ kada je zaboravio tekst pesme koju je pevao, a on kaže da mu se takva situacija dogodila prvi put u životu.

Pevač kaže da je ova situacija nešto najneprijatnije što mu se do sada dogodio u karijeri i dodaje da ne zna kako je uspeo da izmisli tekst do kraja pesme koji je zaboravio.

IMG 7298

Samed Dželo o kiksu koji mu se dogodio na Grandovoj sceni, pevač van sebe

-Sa ove distance, nastupom sam prezadovoljan iako se desio kiks sa tekstom pesme. Ne mogu vam to opisati, to je totalna blokada, nisam mogao da se sastavim sa tekstom nikako. Nikada mi se u životu to nije desilo, bez komentara – rekao je Samed za Grand i dodao:

-Hvala Bogu prošlo je, uspeo sam da se izvučem, malo sam na kraju i izmišljao tekst. To je nešto najgore, kažem kao neko kome se to desilo pre par minuta. Neopisivo ružan i neugodan osećaj, jako je teško da se izvučeš iz tog problema. Bukvalno je blokada bila tolika, da ja više ne znam koje sam reči izgovarao, nije to bila samo jedna reč, nego pola pesme. Najbitnije je da sam prošao dalje i da sam ispravio grešku u baražnom delu.

ipiccy image 87

Samed se u razgovoru dotakao i odnosa sa Draganom Stojkovićem Bosancem koji je njegov metor, a kog mladi pevač poznaje već nekoliko godina.

-Dosta vežbamo zaista, nekada nemamo priliku da se igramo uživo. Probe obavljamo i onlajn, ništa nas ne može sprečiti da vežbamo. Svaki savet mog mentora mi je dobro došao, repertoar biramo zajedno. Mentora poznajem još od prve sezone kada sam se ovde takmičio, tada sam bio isto kod njega. Tada sam bio premlad, dosta saveta koje mi je tada dao, upamtio sam do danas, a sada sam dosta stariji i iskusniji, ali su tu i sada neki saveti. Mnogo je lakše da se radi sa pevačem koji ima iskustva, ja pevam već 8,9 godina, pa je i lakše da se takmičim kao iskusan pevač – zaključio je on, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Samed Dželo nastup Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić