Antonija Čerkez na ivici suza zbog majke, jedva suzdržala emocije pred kamerama: „Retko kada može da dođe“ VIDEO

Uprkos dirketnom prolasku u naredni krug, nastup Antonije Čerkez prethodne subote izazvao je žestoku polemiku žirija koji je tokom komentarisanja imao kritike za njeno pevanje.

Ipak, Antonija je pred našim kamerama priznala da se ije nadala takvom rezultatu jer je pored sebe imala jaku protivnicu.

Svaki put se iznenadim kada vidim šest glasova, posebno danas pored Adele mislila sam da nema šanse da prođem i da idem direktno u baraž– iskrena je Čerkezova.

Antonija Čerkez majka

Kako nemaju mnogo vremena za probe između krugova, takmičari se oslanjaju na iskustvo i sreću koje su ovog puta išle u korist Antonije.

Sinoć sam dobila matrice i što sam uspela do ponoći da vežbam pred spavanje to je to. Ne mogu da kažem da je zahtevalo da imam više proba, ali snašla sam se– kaže učesnica.

Antonija Čerkez majka

Zanimalo nas je i koliko je teško da često putuje iz Širokog Brijega do Beograda.

Ne dolazim uvek iz Širokog, obično imam obaveza iz gradova bliže Beogradu, nije mi problem da dođem, ali je nezgodno radi pratnje jer je mama dole stalno zbog unuka, mojih nećaka koje čuva i retko kada možemo da organizujemo da ona dođe, ali nadam se da će sledeći put– tvrdi pevačica koja je otkrila kako izgledaju njena putovanja.

Većinom pričam na spikeru i vozim auto, jer imam dosta obaveza, malo je veći put ponekad povedem nekoga da mi pomogne i slušam muziku naravno.

Antonija Čerkez majka

Kao ponosna predstavnica tima Dragana Stojkoviča Bosanca otkrila i šta joj je mentor rekao pred nastup.

On mi uvek kaže da budem opuštena da ne razmišljam previše. I dosad mi je tako bilo u životu čemu god sam previše davala pažnje nije bilo onako kako sam zamislila– priznaje Čerkezova kojoj na sceni dodatnu snagu daju pozitivne misli:

Razmišljam o plaži, moru, odmoru, bliskim ljudima i lepim momentima– zaključila je za Grand, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić