Dino Suljić zamalo pogodio Milija u „Zvezdama Granda“, takmičar otkrio ono što niko nije video VIDEO

„Zvezde Granda“ ove sezone izrodile su brojna prijateljstva među kandidatima, a sjajni drugari postali su Dino Suljić i Omar Džaferoski.

Iako su se borili jedan protiv drugo u duelu, takmičari su pred Grandovim kamerama istakli da nema mesta sujeti.

-Fantastični su utisci, nisam dobio nijednu zamerku. Naravno i moj duelista je fantastičan. Ne sekiramo se- kroz osmeh je rekao Dino Suljić, a kolega mu je uzvratio lepim rečima.

-Sve čestitke mom bratu, bio je vedar, ma pokidao je. Ja sam malo mrgud, ali popraviću to- dodao je Omar.

dino suljić
Dino Suljić i Omar Džaferoski

Osim vokalnih sposobnosti, takmičari su na sceni pokazali neverovatnu energiju, a Dino je u jednom momentu čak i bacio šešir u publiku i zamalo pogodio člana žirija.

-Ja sam baš gledao kada si bacao šešir i umalo da pogodiš Milija (smeh), ozbiljno!- otkrio je Omar, što je Dina nasmejalo.

-(smeh) Šešir mi je doneo sreću, idem do finala sa njim- rekao je Suljić.

dino suljić
Dino Suljić

Iako su zasluženo dobili maksimalan broj glasova, Omaru de direktan prolazak izmakao za dlaku, a sve zbog toga što mu manjkalo osmeha.

-Iskreno da kažem, mnogo sam se radovao ovom nastupu, kad ti legnu pesme i kada ih pevaš sa željom onda se stvarno i iskreno raduješ nastupu. Ispunio sam svoja očekivanja, jedino što mi je falilo tog osmeha, kako je žiri rekao. Promenio sam malo fazon, sada je više rok- objasnio je u razgovoru za Grand.

dino suljić
Dino Suljić i Omar Džaferoski

Ovaj bosansko-makedonski duel nije izazvao pometnju samo među članovima žirija, već i među fanovima, posebno pripadnicama lepšeg pola.

-Moram posebno da pozdravim sve Makedonke, Miki i Omar su mi rekli da tamo imam dosta fanova, ženskih (smeh)- kroz smeh je rekao Dino, nakon čega se i Džaferoski u svom stilu našalio:

-Ja hoću da pozdravim Bosanke, iako mi Dino nije rekao da tamo imam fanove.

dino suljić
Dino Suljić i Omar Džaferoski

BONUS VIDEO: Uživo sa današnjeg snimanja „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović