Rodila se nova ljubav u „Zvezdama Granda?“ Sanja Terzić se odala usred intervjua: „Možda jeste, možda nije“ (VIDEO)

sanja i hamza

Ove subote kao poslednji par nastupali su Sanja Terzić i Hamza Gušić koji su uprkos višečasovnom čekanju da izađu na scenu uspeli da sačuvaju energiju i svojim izvedbama zasluženo osvoje maksimalan broj glasova i direktan prolazak u polufinale.

IMG 2324

Teško je bilo čekanje. Sedeli smo , pili vodu, tešili smo se. To su četiri minuta koja ti znače za života i hvala Bogu ušli smo u polufinale– rekao je Hamza sa čim se složila i Sanja.

Iako su osvojili sve glasove, žiri ih nije štedeo kritikama, kada se Viki pobudnila da nema potrebe za tim kada njihovi glasovi govore o svemu, ali ovo nije uzdrmalo kandidate.

To je lajv, peva se uživo i normlano je. Ja ne znam nikoga ko može da otpeva, a nema greškicu posebno u ovim uslovima- tvrdi Gušić.

IMG 2329

Njihove mentorke pred ovaj nastup imale su isti savet za svoje pulene, a to je pozitivna energija koju su i opravdali na sceni.

Tokom prethodnih meseci, stekli su veliku popularnost među publikom, i ne kriju da ima udvarača.

hu

Ima dosta udvarača, ali sada mi je takmičenje prioritetno- rekla je Terzićeva, koja se zatim odala kada smo se pitali da li ima simpatiju.

Teško se snalazim sa udvaračima. Imam simpatiju, možda je neko iz takmičenja… Možda nije– misteriozna je bila Sanja, dok je srećno oženjen Hamza dodao da u njegovom braku nema ljubomore.

Bilo je pre, ali sada smo već 10 godina u braku i nema više toga. Ja njoj pokazujem i slike i poruke, smejemo se i ona mi je najveća podrška od svih– iskren je pevač.

A kako gledaju na svoj dosadašnji uspeh saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić