Login/Registracija

Menadžer Enesa Begovića otkrio detalje tragedije

ENES 1

Informacija da je sin poznatog pevača Enesa Begovića iznenada preminuo zatekla je javnost.

Kako saznaju mediji, Armin Begović životnu bitku izgubio je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo u 30. godini, a uskoro je trebalo i da postane otac, što je potvrdio i pevačev menadžer.

enes begovic 1

Naime, kako je otkrio Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a sa ocem je bio do poslednjeg daha.

Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada… Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest – istakao je Begovićev menadžer za Republiku.

Međutim, ubrzo nakon toga Enesov saradnik demantovao je ovu izjavu.

IMG 0679

Želim da stanem na kraj neistinama i manipulacijama koje su se pojavile, ovo nisu situacije kada se takve stvari rade – rekao je Nedim.

Podsetimo, Armin je rođen 1990. godine, živeo je u Sarajevu gde je i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Brojni prijatelji i kolege njegovog oca koje je zatekla ova nemila vest iz pevačeve porodice poslale su izjave saučešća i reči utehe.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk