Sanelu Hasić bolest umalo koštala plasmana, a onda ju je Ceca naterala da uradi ovo: „Ne mogu još da budem svesna situacije“ (VIDEO)

sanela

Maestralnim nastupom na velikoj Grandovoj sceni kandidatkinja za „Zvezde Granda“ Sanela Hasić uspela je posle 5 godina da se plasira u polufinale najvećeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima. Uspeh da stigne na korak do finala pevačica je dugo priželjkivala, a nakon što je osvojila 6 glasova žirija podelila je prve utiske za Grand.

-Ne mogu još da budem svesna situacije, ali sam negde i očekivala ovo, s obzirom kakvi su mi nastupi bili do sada i zbog toga što sam svaki put osvajala maksimalni broj glasova – priznala je Sanela.

IMG 2236 3

Pevačica se dotakla i tajne svog uspeha.

-To je upornost pre svega, ali i repertoar. Izbor pesama je veoma bitan u čemu mi pomaže moja mentorka. Prethodnih sezona nisam uspevala da izaberem repertoar koji bi meni odgovarao – rekla je Sanela a potom otkrila koji su to najznačajniji saveti koje joj daje njena mentorka Ceca Ražnatović.

-Svaki put mi kaže da veruje u mene. Evo na primer, danas sam bila bolesna, ali me ona uvek bodri i insistira da pružim 200 posto od sebe na sceni. Danas mi i nije bio baš jedan od najboljih nastupa po mom mišljenju. Zbog prehlade sam bila prilično opterećena i brinula sam kako ću da otpevam na sceni, ali dala sam sve od sebe, pa šta bude – ispričala je Sanela koja je uspela da pobedi sebe i prehladu i da zasluženo osvoji svih 6 glasova žirija.

SANELA HASIC 25 GOD. BANOVICIBIH 3

Kandidatkinja je otkrila im gde joj završava pogled tokom izvođenja pesme u takmičenju.

-Gledam žiri. Ponekad gledam i u publiku ali pretežno se trudim da se žiriju nasmejem, da njih na neki način osvojim – otkrila je takmičarka i naglasila da slično komunicira i sa publikom kada nastupa na drugom mestu.

Sanela kaže i da joj izbor garderobe za stejdž umnogome takođe zavisi od repertoara.

-Ne mogu da obučem nešto kratko ako pevam tradicionalne pesme. Pokušavam sve nekako da uskladim – rekla je Sanela.

IMG 2211

Takmičarka je otrkila i ko su joj muzički uzori.

-Volim pesme Dragane Mirković, može se reći da mi je ona jedan od uzora, kao i Slađa Alegro. Ne znam kako bih to opisala, ali Slađa ima nešto što se meni izuzetno dopada – otkrila je takmičarka.

Ceo razgovor sa Sanelom Hasić možete pogledati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić