Kosmajac otkrio: „Moja verenica je policajka, tri puta me je ispalila“ (VIDEO)

Capture 59

Grand portal je pre nekoliko dana objavio vest da je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Stefan Petrović Kosmajac verio devojku.

Mladi pevač ne krije sreću zbog toga što je njegova veza prešla na viši nivo, a sada je pred našim kamerama otkrio kako je upoznao svoju verenicu koja je po zanimanju policajka.

Capture 60

-Ja sam pevao na jednoj policijskoj zabavi, otpevao sam moj blok pesama i tada sam video nju. Čak mi je i dala pare za pesmu, ali ja njoj nisam otpevao pesmu, iskulirao sam je. Nije bilo namerno, puno njenih kolega je tražilo pesme. Posle jedno mesec dana našao sam je na Fejsbuku, poslao sam joj zahtev, video sam da mi je poznata, onda sam se setio. Samo sam je dodao, poslao sam joj poruku da smo se videli, nisam išao sa namerom i sa planom da idem da se ženim – rekao je on.

Kosmajac je prizano da nije sve išlo tako lako, pa je tek iz četvrtog pokušaja uspeo da ubedi svoju sadašnju verenicu da odu na piće.

kosmajac 768x884 1

-Napisao sam joj da je lepa i da je bilo lepo ono veče kada smo se upoznali. Tri puta me sigurno ispalila, četvrti put smo se videli. Odmah sutra smo počeli da živimo zajedno i od tada se nismo razdvojili – dodao je Stefan za Grand.

Kako mu je devojka policajka, zanimalo nas je ko je u njihovoj vezi glavni, odnosno ko trenira strogoću u kući.

-Mi se sve dogovaramo, poklopile su se kockice, da mi je neko pričao ne bih mu verovao. Da mi je neko rekao zamisli devojku kakvu želiš, mislim da ne bi mogao da je zamislim. Ona je stvarno normalna devojka, sa njom možeš da se dogovoriš i da napraviš kompromis – zaključio je Kosmajac.

PROČITAJTE I:

U bonus videu pogledajte šta je Kosmajac rekao za Grand o veridbi.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić