Ana Bekuta objavila novi album i ispunila Mrki veliku želju, a od emotivnih reči suze same teku: „Nemoj da ne uradiš to“ (VIDEO)

Ana Bekuta ispunila Mrki želju
Ana Bekuta ispunila Mrki želju

Nakon velikog iščekivanja, Ana Bekuta je objavila svoj dvadeseti album kojim je ujedno ispunila veliku Mrkinu želju.

Naime, Bekuta je novi projekat najavila još pre nekoliko meseci emotivnom baladom „Kasno da se kajem“, uz koju je snimila još sedam podjednako emotivnih numera koje je objedinila u album pod nazivom „Grešila sam“.

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 5 ok
Ana Bekuta ispunila Mrki želju

Kao što je publika i očekivala, Ana je svaku pesmu otpevala sa velikom emocijom i još jednom pokazala zbog čega zasluženo nosi titulu jedne od najboljih pevačica na ovim prostorima.

Iako je svaka numera posebna, duet sa Halidom Bešlićem za nju ima posebno značenje.

Ana Bekuta nova pesma 3

Ana Bekuta ispunila Mrki želju

Nemoj slučajno da ne snimiš ovu pesmu”, rekao mi je Milutin kada smo prvi put čuli pesmu Zagrli me koju sam snimila s Halidom Bešlićem. I evo. Snimila sam je. Uživajte u novom albumu i javite utiske– napisala je Bekuta u opisu videa sa Mrkom.

U komentarima su se nizale pohvale i čestitke kolega i fanova za novo ostvarenje, ali i njihovu ljubav za koju mnogi tvrde da je bila filmska.

U nastavku poslušajte kako zvuče Ana i Halid u pesmi „Zagrli me“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Iznenađenje za Anu Bekutu u „Zvzedama Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić