Login/Registracija

„Mene to ne zadovoljava“, Haris Džinović prokomentarisao potez kolega: „To je kao da nosite fejk sat“ (VIDEO)

Pevač Haris Džinović jedan je od najpopularnijih pevača na estradnoj sceni, a njegove pesme veoma često se mogu čuti u brojnim muzičkim takmičenjima.

Ipak, njegove numere slove za najteže te je Haris otkrio da li izborom njegovih pesama učesnici muzičkih takmičenja sebi čie kontrauslugu.

-Ne verujem da im je to koska. Pesme jesu zahtevne i meni su teške. Često kažem sebi „Što si pravio ove pesme kao da si ih radio neprijatelju“ Mnogo su zahtevne i naporne, a posebno za živu interpretaciju. Ja sam perfekcionista i uvek mi neki mali deo fali- priznao je Haris za Grand, a potom dodao:

-Naravno da mi laska što biraju moje pesme, ali eto kad već imam priliku da kažem mladim kolegama i da ih posavetujem da moje pesme pevaju na svoj način jer će tek onda imati pravi efekat. Ako pevaju da budu što vernija kopija mene neće imati svoju identifkaciju, nego će biti samo drugi Haris.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 6 ok 1

Iako iza sebe ima bogatu, višedecenijsku karijeru Džinović ni danas ne ostaje imun na komplimente, posebno od strane kolega.

-Kera malog kad pomazite on drma repićem, prema tome kako neće prijati komplimenti? Prijaće do kraja života, to je ono za šta čovek živi! – sa osmehom je poručio Haris.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 9 1

Mnogi pevači su u poslednje vreme odlučili da napišu svoje biografije te je Haris za Grand otkrio da li bi nekada odlučio da napravi takav korak.

-Ako imam perfekciju o muzici nemam o životu da bih napisao neku autobigrafiju, da bih izmislio nešto što nije bilo. Mene to ne zadovoljava, to je kao da nosite fejk sat. Koje je to zadvoljstvo, isto tako kakvo je zadovoljstvo napisati laž. Zadovoljstvo je napisati istinu pa makar ona bila malo i „Pec, pec“- objasnio je za Grand.

Šta je još Haris ispričao i šta je rekao o naslednici Đini saznajte u videu na početku teksta.

IMG 9847

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović