„Radimo, zaradimo i potrošimo“, Željko Vukčević otkrio koliko je uložio u svoj prvenac (VIDEO)

ZELJKO VUKCEVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 41 ok

Prvenac prošlogodišnjeg finaliste „Zvezda Granda“ Željka Vukčevića iznenadio je mnoge, ali ne i estradnog maga Sašu Popovića.

-Ja sam mislio da ovo niko nije očekivao, ali nas Sale dobro poznaje (smeh). On je mag za ove stvari, nema šta! Jako sam zadovoljan njegovim komentarom, s obzirom da me je pohvalio– rekao je Željko koji je veoma ponosan na svoj prvenac.

Kažu da novac mora da se daje, da bi se i vratio, a tom parolom se vodio i Željko te priznaje da ne žali zbog vrtoglave sume koju je uložio u spot budući da mu je najvažnije bilo da kadrovi izgledaju svetski.

-Uf, šta da vam kažem?! Ja kada nešto radim volim da radim do kraja iako naravno svi rade u skladu sa svojim mogućnostima, ali da sam se potrudio da sve izgleda i ispadne kako sam ja hteo, jesam! Radimo, zaradimo i potrošimo (smeh)- našalio se Vukčević.

ZELJKO VUKCEVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 57 ok

Takmičenje „Zvezde Granda“ mnoge pevače lansiralo je u velike zvezde, a Željko svaki trenutak koristi da na pravi način iskoristi slavu i popularnost koju mu je donela Grandova scena.

– Za nas mlade pevače je ovo velika prilika da promovišemo sebe u najboljem svetlu, a nastupi su ipak ono što je do nas. Ja se iskreno trudim da opravdam sve što sam pokazao u takmičenju, a najbitnije mi je da se publika dobro provodi na mojim nastupima- tvrdi mladi Vukčević kojem publika na nastupima skida kapu što podjednako dobro peva i muške i ženske vokale.

ZELJKO VUKCEVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 33 ok

-Verujte da mi prilaze posle svirke i kažu mi „Čoveče, ovde kao da su bila dva pevača“. Dobro, ja sam vrlo specifičan i još tokom takmičenja se provlačila tema o mojoj boji glasa, iako se nekome dopada, a nekome ne, ali o tome ne treba raspravljati- rekao je za Grand.

Iako je publika glavni sudija svim pevačima, nijedan od njih ne krije da je mišljenje porodice o novim pesmama veoma važno, pa tako i Željko Vukčević.

-Majka je uvek u fazonu da je dobro sve što je dobro i meni, dok je tata razmišljao dosta da li će sve ovo bti dobro. Pa u jednom momentu kaže „Joj ne znam, možda smo trebali nešto drugačije“ (smeh). Bože moj, uvek može bolje. Dokazivao sam se žiriju, ne treba i publici. Poenta je da im dam ono što vole, ali i da se ja osećam dobro u tome. Tako da mislim da sam pogodio- objasnio je pevač, a koliko jw mentorka Marija Šerifović bila kritična kada je u pitanju nova pesma saznajte u videu ispod:

Foto: L. Cvetković/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac