„Gledala sam ga sve vreme“ Veteranka iz Bugarske priznala: „Zbog Kebe sam uganula nogu“

Miglena Nikolova

Veteranka bugarskog porekla koja je došla čak iz Švajcarske kako bi bila deo popularne muzičke emisije „Nikad nije kasno“ Miglena Nikolova Megi muzikom je počela da se bavi još pre četrnaest godina, a imala je čak i svoj bend zanimljivog naziva.

Nisam odmah imala bend, prvo sam radila sa jednim dečkom, a posle sam u Crnoj Gori osnovala svoj bend „Bolji život“. U Crnu Goru su me zvali jer nema puno pevača iz Bugarske koji izvode srpsku muziku, a ja sam samo srpsku muziku pevala. Oni su znali da ću im ja sigurno odraditi posao – obajsnila je crnokosa veteranka.

Tokom jedne tezge u Crnoj Gori Miglena je slučajno upoznala i ljubav svog života, a danas porodicu smatra svojim najvećim uspehom.

Od 2001. do danas imam divne ćerke i porodicu. U srećnom sam braku, a moj suprug je takođe muzičar – objasnila je Bugarka koju su kolege prijavile u emisiju „Nikad nije kasno“ kako bi ostvarila svoje snove iz mladosti.

Kolege su mi rekle da se prijavim u emisiju, a ja sam rekla da nisu normalni jer sam tada bila u Bazelu. Sve je desilo u nepunih nedelju dana.

Miglena je tokom izvođenja numere Vide Pavlović uspela da osvoji simpatije stručnog žirija, a jedan komentar joj je posebno značio.

nnk takmicari

Jelena je rekla da mi uopšte nije potrebno da budem tu, e to me je posebno pogodilo. Adrenalin je odmah proigrao – priznala je veteranka kojoj se u jednom trenutku na sceni pridružio jedan od njenih omiljenih pevača i član žirija Dragan Kojić Keba.

miglena

Kad sam videla Kebu zamalo i drugu nogu da uganem. Nogu sam uganula kada je Keba kod nas nastupao. Taksista nas je ostavio malo dalje, pa sam krenula da trčim da što pre stignem na nastup jer ga obožavam kao čoveka i kao pevača. Tako sam uganula nogu, nisam mogla da igram samo sam ga gledala sve vreme – prisetila se veteranka, a šta je još ispričala u intervjuu, pogledajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk