Login/Registracija

PREŠIŠALA ĐANIJA! Zvezda Granda zbog jedne pesme uzela VRTOGLAVU sumu novca: „Morala sam da istresem haljinu od para“ (VIDEO)

Za mnoge pevače američka turneja je veliki san, koji se nekadašnjoj učesnici „Zvezda Granda“ Slađi Zubčević ostvario. Pevačica ne krije uzbuđenje što je dobila priliku da uveseljava naše ljude preko

-Došla sam pre više od dve nedelje, imam dosta ugovorenih nastupa. Imala sam sreću da su me dočekali vrhunski muzičari. Među njima je i Dejan Ćirković i Makedonac Vlatko Manče, koji bukvalno jede harmoniku (smeh)- rekla je oduševljeno za Grand.

Dok neke pevače nazivaju kraljevima bakšiša, Slađa za sebe tvrdi da je kraljica romskih veselja.

-Prvi put kada sam nastupala to je bilo na jednoj romskoj svadbi, ja sam po tome poznata (smeh). I dan danas veoma često pevam na njihovim veseljima, što je predivno. Inače kažu da niko ne može da peva pesme Snežane Đurišić, Verice Šerifović i Vide Pavlović kao što ja to umem. Mada kažu da je svaki mladi pevač naslednik neke zvezde, ja sam mutant. Gde ćete bolje od tog miksa! Zato umeju često da mi kažu da sam „Slađa svemirac“ (smeh)- otkrila je pevačica.

Ipak, ako je sudeći po snimcima sa njihovih proslava ne bismo se složili da Slađa Zubčević nije na listi kraljeva bakšiša, ali i umetnica da samo sa jednom pesmom dobije vrtoglavu sumu novca.

-Sad se desilo da su mi žene kroz mali izrez na haljini gurale novac i toliko napunile haljinu. A onda sam u jednom momentu bila kao indijanac sa parama! Morala sam bukvalno da istresem haljinu od novca i tu je bilo dve hiljade dolara- ispričala je kroz smeh.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović