Login/Registracija

PROMENE PRED PESMU ZA EVROVIZIJU Duo Grand održao obećanje: „Ubiće me majka“

Večeras počinje veliko finale „Pesme za Evroviziju“ na kom će biti izabran predstavnik Srbije na prestižnom takmičenju u Liverpulu. U trci za pobednika ušao je i „Duo Grand“ koji čine Nenad Osmanović i Aleksandar Simić, a uoči nastupa jedan od njih se pohvalio drastičnom promenom.

-Ja sam Dejanu Milićeviću obećao da ću ako prođemo u finale da se blajham skroz, a moja majka koja je tu, hoće da me ubije – rekao je Aleksandar posle polufinala, a uoči finala dato obećanje je ispunio.

Simić je svoju crnu kosu ofarbao u belo, a u opisu fotografije na Instagramu je napisao: Cold!

Iako su mnogi mislili da će u polufinalu imati tremu, „Duo Grand“ je samouvereno izašao na scenu i imao jedan od upečatljivijih nastupa.

Vlada pozitivna trema, ali mi smo super. Spremali smo se za ovaj nastup dve nedelje, a pesmu smo snimili još ranije, tako da su pripreme ukupno trajale oko dva meseca – rekao je Nenad za Grand uoči polufinala, a na njegove reči se nadovezao Aleksandar:

-Iskreno, veoma smo ponosni jer je ovo zaista velika stvar za nas. Najbitnije je da se dobro zabavimo večeras. Imamo veliku podršku kolega i veoma smo im zahvalni na tome.

Podsetimo, „Duo Grand“ večeras nastupa pod rednim brojem 4, a sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe.

NE PROPUSTITE I