„Nekad baš bude ČUPAVO“: Saša Popović otkrio šta radi kad se žiri ZVEZDA GRANDA POSVAĐA, jedno UVEK PALI

0A0A5623

Nije tajna da među mentorima i članovima žirija „Zvezda Granda“ tokom emisije često dođe do sukoba mišljenja, pa čak i do ozbiljnih čarki. Ipak, koliko god da je tenzija velika zbog borbe oko kandidata, članovi popularne ekipe uspevaju da uvek izglade odnose, a sve zahvaljujući Saši Popoviću koji ima samo jedan recept za smirenje- pauzu na snimanju.

-Kad se ozbiljno posvađamo napravimo pauzu, odemo da jedemo. Jedna emisija se snima po 6, 7, nekad i 8 sati, nekad i kad se ozbiljno posvađamo u pauzi sve sredimo i smirimo- otkrio je Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a Marija se sa osmehom nadovezala:

-Da padne pritisak i tenzija, ali nekad baš zna da bude čupavo!

SASA POPOVIC I MARIJA SERIFOVIC ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 19 ok 1

Kako je učešće u najgledanijem muzičkom šouu podiglo popularnost svih članova žirija, voditelja Sinjišu Medića je zanimalo da li se neko od njih uzvezdio.

-Nemamo mi to između nas, to nije inteligentno. Sve su to ostvareni ljudi, to su prvenstveno bile kolege moje majke, sve ih znam odmalena, čak sam u početku Šabanu, Ani i Bosancu persirala, tako sam osećala da treba, sada je to drugačije- istakla je Marija.

Podsetimo, Popović je nedavno gostovao u jednoj emisiji gde je otvoreno priznao da samo sa jednim kolegom sa estrade ne govori.

-Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u ‘Zvezdama Granda’- rekao je Popović.

Sasa Popovic Zvezde Granda

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić